ANKARA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere'yi yenerek şampiyonluğu elde eden Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Uğur Özcan'ı tebrik etti.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karamollaoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere'yi 2-1 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Özcan'ı telefonla arayıp tebrik etti.

Karamollaoğlu, Ampute Milli Takımı'nın başarısının, azim ve kararlığının tüm engellerin aşılabileceğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

Takımın başarısının ülkeye umut aşıladığını vurgulayan Karamollaoğlu, "Sizler tüm dünyaya, engellerin mücadele ederek ortadan kaldırılabileceğini gösterdiniz. Bundan dolayı sizleri ve tüm futbolcuları tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

Açıklamada, Karamollaoğlu'nun Ampute Milli Takımı futbolcularını ve teknik heyetinin başarısını daha önce sosyal medya hesabından yayımladığı "İman varsa, imkan da vardır" mesajıyla kutladığı kaydedildi.