İSTANBUL (AA) - Ev ve yaşam alanları ile ilgili tüm ihtiyaç ve öneriler, "İndirimin Kralı" kampanyası ile uygun fiyatlarla Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr’de müşterilerini bekliyor.

Koçtaş açıklamasına göre, Koçtaş’ta başlayan "İndirimin Kralı" kampanyası ile evler dev indirimli fiyatlarla yenileniyor.

TV ünitesi ya da yatak başının bulunduğu bölümü hem evin diğer bölümlerinden ayırmak hem de farklı bir hava katmak isteyenler için Halley markalı duvar kağıdı 24,99 TL yerine 19,99TL’ye, Step Click markalı Uludağ laminat parke 21,49 TL yerine 19,49 TL’ye tüketicilere sunuluyor.

Evinde odalarını farklı renklere boyayarak değişiklik yapmayı sevenler için Marshall marka Silpak iç cephe boyası 229,99 TL yerine 209,90 TL’lik, boya rolusu, parmak rulo, boya kabı ve kestirme fırçasından oluşan boyacı seti 28,99 TL yerine 17,99 TL’lik, Galvaniz merdiven 54,99 TL yerine 39,99 TL’lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini alıyor.

Yaşam alanlarına yenilik katacak küçük tamir işlerinden keyif alanların en büyük yardımcısı olacak sırt çantası hediyeli Bosch marka darbeli matkap 249 TL yerine 149 TL’lik, 3 metre dörtlü makaralı kablo 39,99 TL yerine 29,99 TL’lik indirimli fiyatıyla satışa sunuluyor.


- Koçtaş’tan anahtar teslim ev yenileme


Koçtaş, evini zahmetsizce yenilemek isteyen herkese "Anahtar Teslim Ev Yenileme" hizmetiyle benzersiz bir fırsat sunuyor. Keşif, teklif ve yenilemeden oluşan üç adımlık bu hizmet ile müşteriler bütçe ve tarzlarına uygun değişiklikleri, belirli bir sürede, 2 yıllık işçilik ve montaj garantisiyle, Koçtaş’ın uzman ekiplerine bırakmanın güvenini yaşıyor.