MUŞ (AA) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Serhat Ayrım, istihdam seferberliği çalışmaları kapsamında Muş'a geldi.

Müsteşar Ayrım, İstasyon Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

Ayrım, ziyaretinin ardından Muş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Orhan Demirtürkoğlu'nu makamında ziyaret ederek burada gazetecilere açıklama yaptı.

Ayrım, istihdam seferberliği için çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Esnafları dinlediklerini ve sorunları yerinde tespit ettiklerini ifade eden Ayrım, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliği çağrısının ardından sayın bakanımızın ve bakanlık bürokratları olarak Türkiyeyi gezmeye başladık. Ben de doğulu olduğum için burası da bana düştü. Benden önce Sayın Bakan Yardımcımız Muş'a gelmişti. İstihdam seferberliği çerçevesinde dolaşıyoruz. İl müdürlerimizin sorunlarını tespit ediyoruz. Bunun yanı sıra işverenlerimizle de görüşüyoruz ve neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde bulunuyoruz. Memleketimizi daha iyi yerlere getirmenin mücadelesi içerisindeyiz. Bu geziye Artvin'den başladım ve Ardahan, Iğdır, Kars, Ağrı ve son olarak da Muş'a geldim. Sorunları dinliyoruz, çözümlere burada ulaşmaya çalışıyoruz. Çözüm üretemediğimiz konuları da sayın bakanımıza aktarıyoruz. Amacımız taş üzerine bir taş koyabilmektir."

Ayrım'a, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sigorta Primleri Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Biçer eşlik etti.