İSTANBUL (AA) - Odeabank, Global Finance 2017 Dijital Bankacılık Ödülleri'nde sosyal medya kategorisinde "Dünyanın en iyisi", 5 ayrı kategoride de "Batı Avrupa'nın en iyisi" oldu.

Odeabank açıklamasına göre, Global Finance tarafından gerçekleştirilen "Dünyanın En İyi Dijital Bankası Ödülleri", bankaların başvurusuyla gerçekleşiyor.

Dünyanın her yerinden 300'e yakın bankanın katıldığı ödül programında Odeabank, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Bilgi Güvenliği" "Yatırım Hizmetleri" ve "Sosyal Medya" kategorilerinde "Batı Avrupa'nın en iyi bankası' seçildi. Banka ayrıca, "Web sitesi tasarımı" ve "En yenilikçi dijital banka" kategorilerinde de aynı dalda birinci oldu.

Odeabank, söz konusu ödül programında önceki yıllarda da "Fatura ödeme ve gösterimi", "Bilgi güvenliği", "Yatırım hizmetleri" ve "Sosyal medya" kategorilerinde de Batı Avrupa'nın en iyisi seçilmişti.

Kazananlar online müşterilerin ilgisini çekme ve onlara verilen hizmet stratejisinin gücü, müşterilere dijital ürünleri kullandırma başarısı, online müşteri tabanını büyütme, sunulan ürünlerin çeşitliliği, dijital inisiyatiflerden elde edilen somut faydalar ve web sitesi tasarım ve işlevselliği gibi kriterler baz alınarak belirleniyor.