İSTANBUL (AA) - Peugeot Türkiye, öne çıkan tasarımı, teknolojik özellikleri ve ödüllü motoru ile üstün sürüş konforu sunan geniş ürün gamındaki seçili modellerini, şubat ayında yüzde 10’a varan fırsatlarla satışa sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Peugeot Türkiye, tasarımı, teknolojik özellikleri ve ödüllü motoru ile üstün sürüş konforu sunan geniş ürün gamındaki seçili modellerini, şubat ayında yüzde 10’a varan fırsatlarla satışa sunuyor. Şirket, bu fırsatı kaçırmamak için tüketicileri en yakın Peugeot Yetkili Satıcısına davet ediyor.

Birçok teknolojik donanım sunarak Peugeot i-Cockpit ile sürüş keyfini standartların üzerine taşıyan Peugeot 208 ve ödüllü PureTech Turbo motoru, tam otomatik EAT6 şanzımanı ile SUV Peugeot 2008 yüzde 10'a varan fırsatlarla sunuluyor.

İlgi çeken tasarımıyla üst düzey teknoloji sunan SUV Peugeot 3008, sınıfında tek İleri Sürüş Destek Sistemleri ve Peugeot i-Cockpit ile benzersiz sürüş keyfi sunan Yeni Peugeot 308, yüzde 10'a varan avantajlarla alıcısını bekliyor. Ayrıca Yeni Peugeot 308’de 30 bin TL için 15 ay yüzde sıfır faizli kredi seçeneği de sunuluyor.

Yeni SUV Peugeot 5008 şubat ayında yüzde 7’ye varan fırsatlarla müşterisini bekliyor. Hafif ticari ürün gamının başarılı modeli Partner Tepee’nin seçili versiyonları, sınıf lideri yakıt ekonomisi sunan Peugeot Expert Van, güçlü 2.0L BlueHDi dizel motorlar ile benzersiz ekipmanlar sunan Peugeot Expert Traveller, yüzde 10'a varan fırsatlar ile satışa sunuluyor.