İSTANBUL (AA) - Dünya Mimarlık Haftası kapsamında düzenlenen "Bence Mimarlık" etkinliğinde stand kuran Şişecam Düzcam, ziyaretçileri cam çözümleri hakkında bilgilendirdi.

Şişecam açıklamasına göre, cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, bu yıl "İklim Değişikliği İçin Harekete Geç" temasıyla düzenlenen Dünya Mimarlık Haftası’nı enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle kutladı.

Dünya Mimarlık Haftası kapsamında Yapı Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen "Bence Mimarlık" etkinliğindeki standında cephe camlarından dekorasyon camlarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle ısı ve güneş kontrolü, emniyet, güvenlik ve gürültü kontrolü sağlayan mimari ürünlerine de yer veren Şişecam Düzcam ziyaretçilere,birçok konuda bilgi verdi.

Standda bulunan görevliler, doğru cam seçiminin en hızlı ve kolay biçimde yapılmasını sağlayan "Cam Danışmanı, Performans Hesaplayıcı, Cam Akustik ve Isıcam Seçim Sihirbazı" gibi mobil aplikasyonları ile ilgili bilgileri de katılımcılara aktardı.