İSTANBUL (AA) - Türk Ekonomi Bankası (TEB), işletmelerin 50 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 liradan başlayan taksitlerle karşılayabileceği bir kampanya sunuyor.

TEB'den yapılan açıklamaya göre banka, küçük işletme sahiplerinin harcamalarının ve nakit ihtiyacının arttığı bayram dönemine özel bir kredi kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında ticari taksitli kredi kullanan esnaf, 50 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçlarını günlük 42 liradan başlayan taksitlerle ödeyebilecek.

24 ay vadeli olarak ödenebilecek Esnafa Özel Bayram Kredisi Kampanyasına TEB şubelerinden başvurulabiliyor. Kampanya 30 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, TEB olarak küçük işletmelerin finansman ihtiyacını hızlı, kolay ve uygun koşullarda karşılamayı hedeflediklerini, sağlıklı ve sürdürülebilir büyümeleri için dört koldan destek sunduklarını bildirdi.

Boz, "Yaklaşan bayrama özel başlattığımız kampanya ile esnafımız 50 bin liraya kadar olan kredi ihtiyaçlarını 24 ay vadeli olarak karşılayabilecek." ifadelerini kullandı.