İSTANBUL (AA) - Haldız İnşaat ve Kent Konut iş birliğiyle hayata geçirilen ve inşaatı tamamlanan Tuana Evleri 2. Etap'ta daire teslimlerine başlandı.

Haldız İnşaat açıklamasına göre, İzmit'te özel bir konuma sahip Tuana Evleri 2. Etap projesi, açık ve kapalı otoparkı, çocuk oyun alanları, güvenlik, özel peyzaj ve modern cephe giydirmesi ile yoğun ilgi gördü.

Tuana Evleri 2. Etap'ı 5 blok 445 daireden oluşurken, bu dairelerin 443'ünün satışı gerçekleşti.

Neredeyse tamamının satışı gerçekleştirilen projede, daire teslimlerine de başlandı. Peyzaj düzenlemesinin tamamlanmasıyla Tuana Evleri 2. Etap'ta hayat başlayacak.


- Dairelerini teslim alan vatandaşlar memnun


Dairelerini teslim alan konut sahipleri inşaat kalitesi açısından projeye tam not verirken, yaptıkları yatırımın son derece doğru bir tercih olduğunu kaydetti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Haldız İnşaat Tuana Evleri Proje Müdürü Yüksel Erdoğan, projenin son derece kaliteli ve özenli bir işçilik ile inşa edildiğini belirterek, teslim aşamasında daire sahiplerinin Haldız İnşaat ve Kent Konut'a olan güvenlerini boşa çıkarmadıkları için kendilerine teşekkürlerini ilettiklerini aktardı.

Tuana Evleri 2. Etap'ta daire sahibi Alparslan Akgül ise projeyi fazlasıyla beğendiğini, yatırımından son derece memnun olduğunu dile getirdi.