İSTANBUL (AA) - Vodafone'un yatırımcılarını, satış kanalları çalışanlarını ve iş ortaklarını buluşturan Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi, 4 bin 500 kişinin katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gerçekleştirildi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin yatırımcılarını, satış kanalları çalışanlarını ve iş ortaklarını bir araya getiren geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi bu yıl da KKTC'de yapıldı.

Türkiye'nin 81 ilinden yaklaşık 4 bin 500 kişinin katıldığı 6 günlük zirve, "Gelecek heyecan verici. Hazır mısın?" temasıyla düzenlendi.

Zirvede, Vodafone'un son bir yılda hayata geçirdiği operasyonlar, projeler ve yatırımlarının yanı sıra gelecek planları, yakınsama projeleri ve iş ortaklarının başarı hikayeleri paylaşıldı.

Şair ve yazar Sunay Akın'ın "Geleceğe nasıl yön veriyoruz?" konulu, hikaye tadında bir konuşma yaptığı, Fütürist Ufuk Tarhan'ın ise "Geleceğe hazır mısınız?" konulu Liderler Paneli'ni yönettiği zirvede, sanatçılar Beyaz, Yaşar, Gülşen ve Linet de sahne aldı. Zirvenin teknolojik şovlarını "America's Got Talent" birincisi Ukraynalı topluluk Light Balance üstlendi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, zirveye ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, dijitalleşmeyi Türkiye'nin tamamına, her bireye, her eve, her kuruma, özetle her hayata taşıma vizyonuyla faaliyet gösteriyoruz. Yaptığımız her işin merkezine müşterilerimizi koyuyor, onlara yenilikçi ürünler sunuyor ve sürekli yatırımlarla müşterilerimizin deneyimini uçtan uca geliştiriyoruz. İşimizin her noktasında müşteri memnuniyeti programımızı uygulayarak müşterilerimizin deneyimlerini iyileştiriyoruz. Başarımızda önemli rolü olan yatırımcılarımız, mağaza çalışanlarımız ve bayilerimiz ile birlikte büyük bir aileyiz. Büyük Vodafone Ailesi'ni bir araya getiren geleneksel Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi, perakende kanalındaki paydaşlarımızla mevcut gelişmeleri ve önümüzdeki dönem hedeflerimizi paylaştığımız bir platform olması açısından bizim için önem taşıyor."

Aksoy, Türkiye'nin dijital geleceğine öncülük etme hedefiyle bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yatırımlarını artırarak sürdüreceklerini belirtti.

Vodafone Ticari Operasyonlar Zirvesi'nin hazırlıkları 430 kişilik bir ekibin çalışması ile 6 ayda tamamlandı. 21 tır teknik ekipman ve dekorun kullanıldığı kurulum için 43 bin 928 kilometre yol kat edildi, 4 bin 259 metrekare "branding", 300 robot ışık, 15 oturum, 15 baz ve 2 mobil istasyon kullanıldı.