Oyunculuk ve aromaterapi konusundaki başarılı çalışmalarına arı ürünleriyle tedavi anlamına gelen apiterapiyi de ekleyen Ayşe Tolga, Balparmak’ın Apitera Serisi’nin tanıtımı için kameraların karşısındaydı.

8 Şubat’ta Nişantaşı’nın popüler mekânlarından Room and Rumours'ta Balparmak ve Ayşe Tolga ev sahipliğinde yapılan buluşmaya Akasya Asıltürkmen, Başak Sayan, Sinem Güven, Duygu Boztepe, Doris Hofer ve Duygu Akdeniz gibi ünlü isimler katıldı.

Türkiye’nin lider bal markası Balparmak’ın yenilikçi ürünü Apitera Serisi’nin reklam yüzü olan oyuncu Ayşe Tolga, serinin Nişantaşı Room and Rumours’ta yapılan lansmanına Balparmak ile birlikte ev sahipliği yaptı. İçeriğinde doğal şifalı bitkiler, bal ve arıların mucizevi salgısı propolis bulunan Apitera Serisi’nin tanıtıldığı etkinliğe Akasya Asıltürkmen, Başak Sayan, Sinem Güven, Duygu Boztepe, Doris Hofer ve Duygu Akdeniz gibi isimler katıldı. Arı sevgisinin çok küçükken evlerinin arka bahçesinde oynarken başladığını söyleyen Tolga, sağlıklı yaşam tüyolarını da katılımcılarca paylaştı. Ayşe Tolga’nın rol aldığı Apitera Serisi’nin reklam filmleri de toplantıda izlendi.

Yeni Trend Apiterapi!

Arı ürünleriyle tedavi anlamına gelen ve binlerce yıldır uygulanan Apiterapi’nin yükselen bir sağlık trendi olduğuna dikkat çeken Tolga, “Hepinizin bildiği gibi hız kavramı artık hayatımızın her alanında karşılaştığımız bir sorun. Günlük yaşam tempomuzda gerek bağışıklık sistemimizi güçlendirmek, yorgunlukla, stresle başa çıkabilmek gerekse hatırlamamız gereken onca şey için hafızamızı zinde tutmak ve desteklemek için bazı takviyelere ihtiyacımız oluyor. İşte, Apitera Serisi bu ihtiyaçlarımıza cevap olacak.” dedi.