Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, babalar günü münasebeti ile yayınladığı mesajda babaların hiçbir zaman çocukları için en ufak bir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını vurgulayarak baba sevgisinin sonsuz ve karşılıksız olduğunu vurguladı.

Başsoy sözlerine şöyle devam etti:

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan ve birlikteliği sağlamada, aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir. Babaların varlığı toplumumuzda; evlerimizde her zaman bir güven kaynağı olmuştur.

Evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan babaların her zaman isteği ve dileği; çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini en iyi şekilde sürdürmelerine katkı sağlamaktır.

Bizlere geleceğimizi hazırlayan; hayat yolunda güçlükleri aşmamızı öğreten, elinden geldiğince maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden; fedakârlıkla ve yüreklerinde beslediği sevgiyle şefkatle; çocuklarını büyük emek sarf ederek yetiştiren tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum"dedi.