Ak Parti Erzincan eski il başkanı Burhan Çakır, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda annesinin vefat ettiğini duyurdu

İşte Burhan Çakır'ın o paylaşımı:

Cennet Anaların Ayağının altındadır. Dünyadaki Cennetimizi, Annemizi Kaybettik Haklarınızı Helal ediniz. Dualarınızı esirgemeyiniz.


Kalp Damar hastalığı bulunan, olduğu Anjio ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan Arife Çakır'ın tedavi gördüğü Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat ettiği öğrenildi.

Tedavi gördüğü Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastanede yaşamını yitiren Arife Çakır (70) bu gün ikindi namazına mütakip Terzibaba Camiinden son yolculuğuna uğurlandı.Cenazeye Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut, 
Ak Parti milletvekili adayları Talha Erol Durmaz,Serkan Bayram,Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak ve Çakır ailelerinin yakınları ile iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Cenaze töreni sonrası Eski Ak Parti il Başkanı Burhan Çakır ve ailesiyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Bizlerde 13 Şubat Gazetesi Ekibi olarak Merhumeye Allah'tan Rahmet Geride kalanlara sabırlar diliyoruz.