Yunus emre mahallesinde çocuğa çarparak kaçan kamyonet sürücüsü aranıyor. Olayı gören ya da bilgisi olanların 155 Polis imdat hattına bilgi vermeleri istendi. Kaçan aracın siyah ya da füme renkli pikap veya kamyonet olabileceği belirtildi. Çocuğun sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor.

Yunus Emre Caddesinde çocuğa çarparak ağır yaralanmasına neden olan araç sürücüsü polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. 14 yaşındaki Tuğrul Kağan Saydam isimli çocuğa çarptıktan sonra kaçan aracın bulunması amacıyla, çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları ve aracın gidebileceği tüm yönlerdeki Mobesse kameraları inceleniyor.

Araştırmasını genişleten Polis ekipleri çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuruyor. Kazayla ilgili bilgisi olan veya olayı gören vatandaşların 155 Polis imdat hattına bilgi vermesi istendi. Kazaya neden olan aracın siyah veya füme renkli kamyonet veya pikap olabileceği belirtildi.

Soruşturma genişletilerek devam ederken Kazanın ardından kaçan araç sürücüsünün yakalanabilmesi için duyarlı Erzincan halkının yardımına ihtiyaç duyuluyor. Aracın çarptığı çocuğun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.