Üzümlü ilçesinde ayın 18'nde meydana gelen trafik kazasında karpuz yüklü tır Ruhan Karatepe isimli çiftçinin tarlasına devrilmiş kazada zarar gören tonlarca karpuz temizlenecek diye tarlaya bırakılmıştı. Fakat kazanın üzerinden 11 gün geçmesine rağmen hala çürüyen karpuzların tarladan temizlenmemesi tarla sahibini mağdur etti. Bahar mevsimi ile birlikte tarlasını ekecek olan çiftçi çürük karpuzlar nedeniyle tarlasını ekemeyip mağdur oldu.

Kazadan sonra yetkililerden ve kazayı yapan Oğuzhan Çamlıbel'den karpuzların temizleneceğine dair söz alan tarla sahibi Karatepe, tarlasını ekmekte geciktiğini belirterek yetkililere seslendi.

Karatepe, kazanın üzerinden zaman geçmesine rağmen kimsenin temizleme için tarlaya gelmediğini belirterek "Kazanın üzerinden 11 gün geçti ve mağduriyetimiz hala sürüyor. kazadan hemen sonra tarlananın temizleneceği bize söylendi. Zaten kaza yapan kişi işçi tutup sağlam karpuzları aldırdı ama kırılan ve zarar görenleri tarlada bıraktı. Şimdi ise o karpuzlar çürüdü ve tarlayı ekemez olduk. Alo 181 Çevre ve Şehircilik Bakanlığını arayarak konuyu ilettim ve bize tarlanın temizleneceğini söylediler. Fakat şimdiye kadar onlardan da bir faaliyet göremedik. Buradan yetkililere sesleniyorum ve mağduriyetimizin bir an evvel giderilmesini istiyorum." dedi.