Erzincan’da Döner denince akla gelen ilk isimlerden olan Evin Döner, farklılığıyla Erzincanlıların hizmetinde. Halitpaşa Caddesi’nde Belediye durakları olarak bilinen noktada Döner Yedi (7) ismi ile self servis şubesini hizmete sokan Evin Döner, dürüm ve self servis hizmeti ile dönerin tadına tat katacak.

            Görkemli bir açılışla hizmete giren Döner 7’nin açılışına Erzincan Valisi Selman Yenigün, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şafak ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Selman Yenigün’ün kurdelesini kestiği Döner 7’nin açılışına Geniş Aile'nin sevilen karakterlerinden Bülent Çolak ve ünlü şovmen Hayrettin sürpriz davetli olarak katıldı. Yüzlerce vatandaşın akın ettiği açılış programında kimi vatandaş döner yemek için, kimisi ise ünlü oyuncuları görmek için Döner 7’ye akın etti. İzdihamın yaşandığı açılışta katılımcılara ücretsiz döner dağıtıldı.

            Dönerin mucidi olan Evin Dören’in işletmecisi Hasan Seven ve oğlu Ahmet Seven’in işletmeye açtığı Döner 7, bugünden itibaren Erzincanlılara yeni damak tadı ile uygun fiyat seçeneği ile hizmet verecek