Türkiye’nin 2. en yaygın özel doğal gaz dağıtım şirketi olarak, 11 yıldır Antalya, Konya, Karaman, Ereğli, Erzincan, Denizli, Aydın, Aksaray, Çorum, Niğde ve Nevşehir illerinin doğal gaz dağıtımını ve altyapı faaliyetlerini yürüten Enerya, “12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman, İstasyon Market Ürünleri ve Teknoloji Fuarı” doğal gaz perakendesi konusunda tecrübelerini sektör ile paylaştı.
Enerya Genel Müdür Yardımcısı Arda Beştaş, fuarda yaptığı toplantılarda, 10 yılda 450 milyon TL’lik yatırım ile 6500 km’lik dağıtım ağı kurarak 850 bin aboneye ulaşmaları konusundaki uzmanlıklarını anlattı. Beştaş, özellikle kentlerin doğal gazla tanışma, vatandaşların yeni enerji sistemi hakkında bilgilendirilmesi ve abonelik altyapısının kurulması konusundaki pazarlama ve CRM çalışmaları hakkında bilgi verirken, sektördeki altyapı eksiklikleri ve işbirliği yapılan sektörlerle nasıl bir çalışma yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Beştaş, fuarda özellikle abonelere doğal gaz ve elektrik olmak üzere tek elden paket enerji hizmeti verilmesi konusunda yürütülen projelerini ve gelinen noktayı da anlattı.