Erzincan Motosiklet Kulübünün kuruluşunun 3.  yıldönümü kutlamalarında motosiklet sevdalıları bir araya geldi. Kutlamalara Motosiklet Kulübü Başkanı Serkan Akpınar, ve bir çok kulüp üyeleri katıldı. Etkinlikte kulüp üyeleri, Teşkilatı'nın kuruluşunun 3'üncü yıldönümü dolayısıyla kurban kesip dualar ederek pasta ikramlarında bulunuldu.

Erzincan Motosiklet Kulübünün kuruluşunun 3.  Yıldönümünde kulüp üyeleri ve Erzincan’daki motosiklet tutkunları düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler.  Erzincan Motosiklet Kulübünde; Avukattan mobilyacıya, subaydan özel güvenlik elemanına, üst düzey yöneticilere ve iş adamlarına kadar farklı meslek dallarından üyeleri bulunduğunu belirten Kulüp Başkanı Serkan Akpınar, motosiklet kültürüne öncülük eden Kulüp üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. 3'inci yılını kutlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Akpınar, toplumun tüm kesimlerinden herkesin rahatlıkla katılabileceği bir kulüp olduklarını belirterek, "Erzincan Motosiklet Kulübü geçtiğimiz yıl bu zaman kuruldu ve ilde yapılanmalarını tamamladı. 100’ün üzerinde üyemiz var.

Motosikletlere gönül veren ve birlikte sürüş yapmak isteyen arkadaşlardan oluşmuş saygın bir motosiklet grubuyuz. Halkımızın motosiklet kullanıcılarına karşı besledikleri kötü imajı silmek ve halkla bütünleşmek için gönüllü olarak çalışıyoruz" dedi.

MOTOSİKLETİ TOPLUMA SEVDİRMEYİ AMAÇLIYORUZ
Her fırsatta insanlarla iç içe olarak motosiklet kültürünü, emniyetli sürüş kurallarını, kasksız motosiklet kullanılmayacağı konusunda halkı bilinçlendirdiklerini kaydeden Akpınar, "Sivil toplum örgütleri, emniyet teşkilatı ve halkla bir bütün olmayı hedefleyerek, örnek sürücülerden kurulmuş bir topluluk olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Üyelerimizin hepsi saygın ve kariyer sahibi insanlar.

Aramızda yönetici, avukat, mühendis, işadamı, memur, serbest meslek sahibi insanlar var ve kapılarımız herkese açık. Oluşum içerisinde yer alan motosiklet tutkunları özgürce yaşıyor, güzellikleri beraber paylaşıyorlar. Bu oluşum içerisinde yer alan insanları düzenlediğimiz festival ve benzeri etkinliklerle Erzincan’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.