Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Oktay Kılınç, yönetim kurulu üyeleri Recep Demirci ve Cumali Galeri ile birlikte, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İlyas Çapoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle ilgili olarak Erzincan Üniversitesi ve Erzincan Gazeteciler Cemiyetinin işbirliği ile ilde görev yapan gazetecilerin haber fotoğraflarından oluşan bir sergi açılmıştı. Erzinan Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri E.Ü. Rektörü Prof.Dr. İlyas Çapoğlu’nu ziyaret ederek gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Kılınç ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Rektörlük Sanat Galerisinde düzenlenen ‘Erzincan Basını, Foto Muhabirleri’ Fotoğraf Sergisinin yapılmasında bizlere destek ve imkan verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyor nezdinizde Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Fikret Alyanak'a verdikleri emekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ilki bize yaşattığınız için memnuniyetlerimizi arz ederiz." dedi.

Rektör Çapoğlu ise "Sanat Galerimiz her zaman emrinizdedir, hatta şunu söyleye bilirim gelip sergi açan sanatçılarda duyuyorum, böyle bir galeri Türkiye'nin sayılı vilayetlerinde var, salonumuzun çok güzel olduğunu söylediler." dedi. -