Üzümlü Belediyesi 'nde yaklaşık 20 yıldır çalışan ve görevine Makine İkmal Müdürü olarak devam eden 46 yaşındaki İsmail Aksu geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

İki hafta önce aniden rahatsızlanarak ambulans ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aksu yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yapılan tedavilerin sonuç vermemesi ve hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine Aksu Erzurum'a sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Aksu, bu sabah hayatını kaybetti.

Üzümlü Belediyesi'nde yaklaşık 20 yıldır çalışan ve Saadet Partisi Üzümlü İlçe Başkanlığı görevi yapan 3 çocuk babası İsmail Aksu'nun cenazesi öğlen namazına müteakip Çarşı Camiinden kaldırıldı. Cenaze namazı ilçe müftüsü Adem Karadeniz tarafından kıldırılan Aksu'yu son yolculuğunda yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar yanlız bırakmadı.

Aksu kılınan cenze namazının ardından dua ve gözyaşları ile ilçe mezarlığına defnedildi.

BAŞKAN SAZLI "ÇOK DEĞERLİ BİR KARDEŞİMİZİ KAYBETTİK"

Öte yandan Üzümlü Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, hayatını kaybeden İsmail Aksu için bir taziye mesajı yayımladı. Gerek iş gerekse özel yaşantısı ile ilçenin örnek kişilerinden birini kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirten Sazlı "Ben İsmail kardeşimiz ile bir yıldır çalışıyorum. Kendisi gerek verilen görevi yerine getirme gerekse iş ahlakı açısından örnek personellerimizden birisiydi. İlçemizde de sevilen ve sayılan bir kardeşimizdi. Bugün hem bir mesai arkadaşımı hemde çok sevdiğim bir kardeşimi kaybetmenin acısını yaşıyorum. Kendisine yüce mevlamdan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olur inşallah." dedi.