Edinilen bilgiye göre Giresun' un Şebinkarahisar ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Seher Karaman, elektrikli hızar ile çalışırken, sağ eli işaret parmağını elektrikli hızara kaptırdı. İşaret parmağı kopan Seher Karaman, kendi imkanları ile Şebinkarahisar'da bulunan hastaneye kaldırıldı. Burada cerrahi müdahale yapılamaması üzerine 112 Acil Ambulansı ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edilen Karaman'ın kopan parmağı 6 saat sonra alındığı ameliyatta yaklaşık 4 saat süren bir operasyon sonrası yerine dikildi.

Yapılan ameliyat ile ilgili olarak bilgi veren Plastik Cerrah Halil İbrahim Gökçe; "Hastamız Cumartesi akşamı Şebinkarahisar da elektrikli testere ile parmağının kopması sonrası 112 tarafından aranarak bize gönderilen bir hasta. Trabzon, Sivas ve Erzurum da çeşitli nedenlerle alınamadığından bizde Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kabul ettik hastayı. Ulaşımın uzamasından dolayı gece saat 23: 00 sıralarında hastayı ameliyata aldık. Yaklaşık 3-4 saatlik bir ameliyattan sonra tamamıyla kopmuş parmağı yerine tekrar dikildi. Genel durumu iyi. Parmağın çalışması iyi durum da haftaya taburcu edip hastanın tedavisini tamamlayacağız" dedi.

Parmağına yeniden kavuşan Seher Karaman ise, doktora ve hastane personeline gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek; "Kendi işimizde çalışırken gözüm karardı. Düşmüşüm. Kalktığımda elim kanlıydı. Eşime parmağımın koptuğunu ve bulup buza koymasını söyledim. Komşumuzun aracı ile Şebinkarahisar' a gittik. Orada müdahale edecek kimse yoktu. Erzincan da hocam bize kapısını açtı. Çok iyi bir ameliyat geçti. Hastane personeline ve doktorumuza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.