Yönetim kurulu Toplantısında TRA1/11/KOBİ/01 referans numaralı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Mali Destek Programı ile TRA1/11/KÖA/01 referans numaralı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programları'na ilişkin Değerlendirme Komitesi raporları incelendi. TRA1/11/KOBİ/01 referans numaralı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ). Mali Destek Programı ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sunulan proje tekliflerinden Bağımsız Değerlendiriciler tarafından değerlendirilen ve Değerlendirme Komitesi tarafından desteklenmesi tavsiye edilen ve Genel Sekreterlik çalışmaları sonrası Yönetim Kuruluna sunulan asil başarılı projeler listesinde bulunan toplam 69 adet projenin desteklenerek 15 milyon 847 bin 710 TL'lik ödeneğin tamamının bu projelere tahsis edilmesine karar verildi.

TRA1/11/KOBİ/01 referans numaralı Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Mali Destek Programı kapsamında "Asil Başarılı Projeler" listesi ile "Yedek Başarılı Projeler" listesi ve TRA1/11/KÖA/01 referans numaralı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında yer alan "Asil Başarılı Projeler" listesi ile "Yedek Başarılı Projeler" listesi oy birliği ile onaylandı.

Toplantıda ayrıca başarılı olarak Ajans tarafından desteklenmeye hak kazanan projelerin kamuoyuna açıklanmasının önümüzdeki günlerde törenle gerçekleştirileceği belirtildi.