Erzincan PTT Başmüdürlüğü, tüm dini ve özel günlerde düzenlediği kampanyasını 14 Şubat Sevgililer günü nedeniyle de düzenledi.
Erzincan PTT Başmüdürü Mustafa Beşli 14 Şubat Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında PTT Genel Müdürlüğü olarak Erzincan'da da kampanyalar düzenlediklerini ve PTT tarafından özel olarak bastırılan 10 çeşit tebrik kartlarının ücretsiz olarak tüm işyerlerinde müşterilere dağıtılmaya başlandığını söyledi.
14 Şubat Sevgililer gününe sayılı günler kala Erzincan PTT Şubelerinde 10-14 Şubat 2015 tarihleri arasında postaya verilen kargolarda yüzde 10 -20 arasında indirim uygulanacağını söyleyen PTT Başmüdürü Mustafa Beşli tüm özel günlerde olduğu gibi 14 şubatta da kampanyalar düzenlediklerini söyleyerek kampanyalar hakkında şunları söyledi :
"14 Şubat 2015 Sevgililer Günü dolayısıyla kampanya düzenlenmiş olup, düzenlenen kampanya kapsamında;
Tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 gün içerisinde, 10-14 Şubat 2015 tarihleri arasında postaya verilen yurtiçi Kargo, APS/Kurye ve gönderilerine ?indirim uygulanacaktır.
Sevgililer günü kampanyasına özel hazırlanan tebrik kartlan PTT işyerlerimizde ücretsiz olarak dağıtılacak olup, yalnızca gönderi ücreti tahsil edilecektir. Ayrıca gerçek ve tüzel kişilikler kendi pullarını da bastırabilir. Böylece gönderileri üzerine kendi pullarını da tatbik edebilirler. Diğer taraftan işyerlerinde PTT altın satışları ile diğer konsinye ürün satışları Pul ve Pulculukfilateli hizmetlerinden de yararlanabilecekler.
Bu hizmetlerimizin yanı sıra gün geçtikçe yaygınlaşan birkaç hizmetimiz hakkında siz saygıdeğer vatandaşlarımıza bilgi vermek istiyoruz.
Bunlardan birincisi PTTCell hizmetimiz; çok ekonomik olan hizmetimiz rakipsiz tarifelerle, siz halkımızın hizmetine sunulmuş olup, ayrıca PTTCelli müşterilerimiz PTTKargo ile gönderilerini ?indirimli gönderebileceklerdir.
Diğer bir hizmetimiz Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetidir. Güvenilir, hızlı ve ekonomik olan bu hizmetimiz ile gerçek, tüzel kişiler ve kamu kurum kuruluşları elektronik ortamda gönderilerini gönderebilecekler ve alabileceklerdir. Bu hizmetimiz hakkındaki bilgileri pttkep.gov.tr sitesinden öğrenebilirsiniz.
Halkımızın tüm bu hizmetlerimizden yararlanabilmeleri için herhangi bir PTT Merkezine gelmeleri yeterli olacaktır. Bu hizmetler için 365 gün tüm müşterilerimizi PTT işyerlerine davet ediyoruz
PTT ailesi olarak tüm vatandaşlarımızın Sevgililer gününü kutlarız."dedi