Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Hemşehrimiz Sinan Aksu, Erzincan’a geldi. Erzincan’da gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve gençlik merkezi faaliyetleri hakkında Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu’ndan bilgi alan Genel Müdür Sinan Aksu, Türkiye genelinde sporun gelişmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ve gençlerin serbest zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığının çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının gençlik ile ilgili büyük yatırımlar yaptığına dikkat çeken Sinan Aksu, “Gençlerimizi korumak, geleceğimize umutla bakabilmek adına, Gençlik ve Spor Bakanlığı ciddi çalışmaların altına imza atmaktadır. Çalışmalar aralıksız olarak devam edecektir. Erzincan’da bu kapsamda çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Yeni yapılan Gençlik ve Kültür Merkezi kısa bir süre içerisinde Erzincan’da faaliyetlerine başlayacaktır. Yine bu yıl içerisinde Üzümlü İlçemize Gençlik ve Kültür Merkezi yapımına başlanacaktır.” dedi. Erzincan’a büyük hizmetler veren Erzincan sevdalısı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında İl Müdürü K. Atanur Köseoğlu’ndan detaylı bilgi aldı.

İl Müdürü Köseoğlu ise yaptığı konuşmasında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu’ya Erzincan’a verdiği desteklerinden ötürü teşekkür etti.