Türk Harb-İş Sendikası Erzincan Şube Başkanı Mustafa Ayvaz Türk milletinin bütünlüğünü bozmaya ve devletimizi yıkmayı amaçlayan hainlere karşı mücadelede milletin tek yürek olduğunu belirtti.

 

Ayvaz,  "Cudi Dağı'nda 6 polisimizin şehit olması bizleri İç ve dış düşmanlarımıza karşı mücadelede daha da kararlı kılmaktadır" dedi. Türk Harb-İş Sendikası Erzincan Şubesi Yönetim Kurulu adına terör saldırılarında şehit olan polislerimiz için taziye mesajı yayınlayan Başkan Mustafa Ayvaz, şunları söyledi: Terör; çirkin yüzünü ülkemiz üzerinde yoğun bir biçimde göstermeye devam etmektedir. Türkiye'nin bütünlüğü, iç huzuru ve istikrarını bozmayı amaçlayan iç ve dış düşmanlar terör olaylarıyla hain planlarını hayata geçirmeye çalışmaktadırlar.

Ülkemizin bütünlüğünü bozmayı ve üniter devletimizi yıkmayı amaçlayan hainlere karşı Türk milleti bugüne kadar tek yürek olmuş bundan sonrada tek yürek olacaktır. Şehitlerimizin yüreğimizi yakan haberleri; bizleri iç ve dış düşmanlarla mücadelede daha da kararlı kılmaktadır. Terör örgütü PKK ile Cudi Dağı'ndaki çatışmada şehit olan 6 özel harekat polisine Allah’tan rahmet, ailelerine, emniyet, camiasına ve tüm milletimize başsağlığı dilerken, başta ülkemize yönelik terör saldırıları olmak üzere, Barışa, kardeşliğe ve insanlığın geleceğine kast eden her türlü terör faaliyetini lanetliyorum dedi.