18 Şubat Pazartesi günü The St. Regis Istanbul’da yapılan etkinliğe Aslı Şen, Revna Demirören, Arzu Sabancı, Berrin Zorlu , Berna Çebi, Nazlı Keçili, Burcu Şendir gibi iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Bu özel serinin etkinliğine katılan davetliler, şık görünümleriyle dikkat çektiler.


Cilde duyduğu saygı ile ürünler geliştiren Institut Esthederm, mükemmelliğin bilimi olarak anılan yepyeni Excellage Serisi'ni 18 Şubat Pazartesi günü gerçekleşen bir basın buluşmasıyla tanıttı. The St. Regis Istanbul’da gerçekleşen etkinliğe iş ve cemiyet hayatından birçok önemli isim katıldı. Etkinliğin ev sahipliğini yapan Aslı Şen, “Güzelliğin kendini tanımak ve doğallığını korumak olduğunu düşünüyorum. Bunun için de cildimize iyi bakmamız gerektiğine inanıyorum. Institut Esthederm’in mükemmellik bilimi olarak anılan serisi Excellage, zamanla cildin kaybettiği hücreler arası iletişimi sağlıyor. 
Özellikle 40’lı yaşlar itibariyle kullanıma uygun olan bu eşsiz seri kronolojik, hormonal ve çevresel faktörler sebebiyle yaş alan ideal ürün serisini oluşturuyor. Sıkılığını, ışıltısını kaybeden ve yeteri kadar beslenemeyen ciltlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bu serinin ev sahipliğini yapmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

Etkinliğe katılan Dermatolog Doç. Dr. Yasemin Oram ile yaş yönetimiyle ilgili söyleşi gerçekleştiren Aslı Şen, kadınların cilt bakımına dair yapması gereken bir çok konuyu ele aldı.