İlk olarak Devlet Su İşleri (D.S.İ.) 82. Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Erzincan Valisi Selman Yenigün, burada D.S.İ. 82. Şube Müdürü Abdurrahman Durmuş’tan kurum çalışmaları hakkında bilgiler aldı. D.S.İ. 82. Şube Müdürlüğü olarak yıl içerisinde yapılan çalışmaları özetleyen şube müdürü Abdurrahman Durmuş; sulama, toprak kaynakları potansiyeli ve arazi kullanımı, bölgedeki doğal kaynakların kullanımı, içme ve kullanma suyu ve hidroelektrik enerji potansiyeli, projesi tamamlanmış olan barajlar ve Proje aşamasında olan baraj ve göletler ile işletmeye açılmış yeni tesislerin son durumları hakkında da Vali Yenigün’e bilgi verdi.

Devlet Su İşleri (D.S.İ.) 82. Şube Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Erzincan Ticaret Borsasına giden Vali Selman Yenigün burada Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Keylan ile bir süre görüştü. Görüşmede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Erzincan Ticaret Borsası olarak yapılan ve 2012 yılında yapılması planlanan faaliyetler hakkında Vali Yenigün’e brifing veren Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Keylan ; “Kurumsal altyapımızla, borsa işlemlerinde sektörel ve teknolojik yenilikleri takip ederek, üyelerimize dünya standartlarında kaliteli hizmet vermek, üyelerimizin mesleki gelişimlerini sağlamak, iş geliştirme ve pazar konularında destek olmak amacıyla üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bu sorumluluk çerçevesinde hizmetleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz, amacımız Erzincan’ın cazibe merkezi olması için yapılacak her türlü girişime öncülük etmek, yapılan çalışmalara katkı sağlamak” dedi.

Buradaki brifingin ardından Vali Yenigün Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Keylan ve yönetim kurulu üyeleri üyelerine hizmet anlayışından dolayı teşekkür ederek ayrıldı.