Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı

İzmir’deki Can Erzincan’lılar Derneği ve Hollanda’daki Can Erzincan’lılar Vakfı, "Çocuklar Üşümesin, Bir Küçük Tebessüm" kampanyası altında, Cumhuriyetin 100. yılında yüz öğrenciye bot, mont ve özenle yapılmış atkı ve berelerin dağıtımını gerçekleştirdi.

Bu yıl altıncısı düzenlenen kampanya kapsamında, Erzincan Merkez'deki Beşsaray Köyü İlköğretim Okulu, Barış Mahallesi'ndeki İlköğretim okulu, Çayırlı 29 Ekim İlkokulu ve Tercan/Çadırkaya Şehit Jandarma Binbaşı Ümit Çelik Ortaokulu'ndaki öğrencilere yardım eli uzandı.

Gurbetçilerin, uzakta yaşayan küçük bedenleri ısıtmak için gösterdikleri çaba ve emek büyük takdir topladı. İzmir’deki Can Erzincan’lılar Derneği Başkanı Hanifi Baki ve dernek yönetimi ile Hollanda’daki Can Erzincan’lılar Vakfı Başkanı Murat Kurt ve Vakıf yönetimi özellikle takdir edildi. Gurbetçilerin, yürekleri daima Erzincan için atan bu duyarlı tutumu övgüyle karşılandı.

Ayrıca, özenle ve sevgiyle hazırlanan atkılar ve bereler için Emekli Öğretmen Candan Özer ve ekibine de teşekkür edildi.