Osmanlı'ya kullanılan hasta adam tabiri şuan yabancı ülkelerin ülkemiz için uyguladığı sindirme ve susturma politikasına ne kadarda uygun..

İkibindört yılından bu yana ameliyat masasına yatırılmış hasta gibi her tarafından operasyon düzenleniyor..

Biri eline almış neşteri beynimize müdahale etmeye çalışırken sayın cumhurbaşkanımızın eşi hanımefendinin üzerinden operasyon yapmaya çalışırken..

Bir diğeri kapatma davaları ile yani başbakanımız nezdinde kalbimize müdahale etmeye çalışıyor..

Her bakanlığı bir organ gibi düşünürsek adalet bakanlığı böbreklere denk gelirse ki oda iflas etmek üzere, diyaliz makinesine mecbur ettirme operasyonu şuana kadar başarı ile devam ediyor..

Buna birde içerideki işbirlikçi deyyusları eklersek sayın başbakanımıza teklifi belki gitti belki gidecek dün Filistin'i isteyen güruh bu gün Güney doğuyu talep eder.

Alır alamaz o ayrı burada önemli olan bizim gösterdiğimiz erdem ve tavır ne kadar sahipleniyoruz milli birliği ne kadar sahipleniyoruz beraberliği son dönem iç politikada dönen basit hesapları ayak oyunlarını gördükçe bu beraberlikten çokda ümitvar olmadığımı söyleyebilirim..

Buda herhalde farklı bir imtihan kapısı olsa gerek bu tarafta din alıp iman satan can verip kan alan güruhun icraatına bakınca dil pazarında iyi bir satıcı olmaları dışında başkaca bir artıları olmadığını görmek pekde zor olmuyor..

İkibinondöry yılı pek çetin bir yıl olacak geçmiş dönemlerdeki gibi gücü elinde bulunduran cenah kimseye firavunluk etmeye kalkmasın insanlara iyi davranıp birliğe sevk Edinki yarın talebinize arz edecek insanlar olsun. Şehirlerin orjin dokusu ile çok oynamayın insanları ayırmayın inanın birliğe bütünlüğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var..

Şunuda unutmayalım bu operasyonlar sadece mevcut hükümet ile sınırlı yada alakalı değil kim gelirse gelsin devam edecek, ne zaman diyaliz makinesi gelir o zaman biter..

Umarım birilerine ışık tutar , birilerine uyarıcı olabiliriz..

Birlik ile beraberlik ile yeni bir dönemde Muhammet li muhabbetler ile...

Saygı sevgi muhabbet ile...