Erzincan’da engelli bireylere yönelik paraşüt ve rafting etkinliği renkli görüntüler oluşturdu Erzincan’da engelli bireylere yönelik paraşüt ve rafting etkinliği renkli görüntüler oluşturdu


İnsanlar yeni bir yaşam tarzına geçti. Günümüzde şehir hayatından uzaklaşmak, doğayla, toprakla iç içe olma isteği, yeni bir kültürüde yanında getirdi. Hobi bahçesi insanlarin, güneşe, yeşille ve ferah alanlara duyduklari ihtiyactan ortaya cikmistir. Özellikle Başkentimiz Ankara' nın Gölbaşı, Çubuk ve Temelli gibi ilçelerin Acik ve yesil alanlarin çok olduğu bölgelerde hobi bahçesi evleri kurulmuştur. Bu hobi evleri ile insanlarin dogayla iliskilerini yeniden duzenleme potansiyeline sahip alanlardir.
Ankara insanlarının doğa ve yeşil ile ilişki kurabilecekleri, dinlenebilecekleri, kentleşmenin olumsuzluklarına karşın kendi ruh güzelliklerini sergileyebilecekleri, birlikte zaman geçirebilecekleri bir alan yaratma çabasıyla oluşturulan kentsel rekreasyon alanları olup; hobi bahçe tesisleri, Hobi evleri, hobi bahçesi gibi farklı isimlerle anılmaktadır.

Hobi bahçeleri, Ankara insanına kentin ve modernizmin ördüğü tel örgülerden kurtararak psikolojik bir rahatlama, ürün yetiştirme ile sağlıklı beslenme, elde edilen ürünlerin pazarlanması ile ekonomik kazanç gibi birçok olumlu getiriyle birlikte temelde toprakla bütünleşerek özüne dönme vaadi sunmaktadır. Hobi bahçelerinin Ankara insanına sunduğu söz konusu imkânların Ankara'nın şehir merkezi yaşamına sıkışıp kalan bireyleri cezbetmesi ve
bu uğraşa yönlendirmesi ise doğal bir sonuçtur.

Hobi Bahçesi Ev Modelleri

Bungalov Üçgen ev Modelleri

Bungalov ev diğer bir adı ile üçgen evler tek katlı olabildiği gibi çatı katı ile birlikte bir buçuk veya iki kat olarak da inşa edilebilir. Bungalov ev çok katlı yapılara göre daha geniş bir zemine oturur. Tipik özellikleri eğimli bir çatısının oluşu, bungalov ev diğer ismi ile üçgen evin dış alanında veranda bulunması, evin içerisinde kirişlerin görünmesi ve sundurmanın olmasıdır.

Prefabrik Ev Modelleri

Prefabrik evler’den üstün özellikleri olan ekonomik fiyatı, çok hızlı kurulabilen ve çok kaliteli malzemeler kullanılması ve satış sonrası servis ağının olması hazır evlerimizin en çok tercih edilme sebebidir. Müşterilerinin talepleri çoğunlukla yazlık hazır evler, bağ ve yayla evleri veya hobi bahçesi prefabrik ev kalıcı konut olarak talep görüyor.

Modüler Ev Modelleri

Taşınabilir evler olarak da bilinen, küçük ev, mikro ev olarak tanımlanan evlerin sınıfına girdiği gibi aynı zamanda konteyner yapılar gibi başka bir aracın arkasında taşınan yapılar sınıfına da girerler. Günümüzde hobi bahçesi ev leri arasında en çok tutulan modeldir.

Özellikle Gölbaşı, Çubuk, Temelli bölgelerinde hobi bahçeleri (evleri) “toprakla uğraşmayı sevme”, “sağlık problemlerine iyi gelme”, “toprak ve doğa özlemi”, “sağlıklı beslenme” “çocukları doğa vetoprakla buluşturma” “aileyle etkili vakit geçirme” “iş ve kentinverdiği yorgunluktan stresten kurtulma” gibi nedenler hobi bahçelerinin birden çok olumlu yönüyle modern toplumda Ankara sınırlarına sıkışan bireyler için kurtarıcı olarak algılandığını göstermektedir.

Hobi bahçesi ev modelleri ve fiyatları hakkında bilgi alabileceğiniz size uzman kadrosu ile en iyi şekilde yardımcı olacak olan şirketimizle hemen iletişime geçebilirsiniz. Telefon 0505 640 06 06