IĞDIR (İHA) – Iğdır’da, Amatör Spor Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler coşkulu bir kapanışla son buldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’de 81 ilde yapılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsında Iğdır’da kortej yürüyüşü ve spor gösterileri yapıldı. 13-19 Ekim 2014 tarihleri arası gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Iğdır’da yapılan kortej yürüyüşü büyük bir ilgi gördü. Ayrıca Spor Genel Müdürlüğü, amatör spor kulüplerine katkı amacıyla göndermiş olduğu eşofman, yağmurluk, formalar dağıtıldı.
Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ASKF’nin ortaklaşa düzenlediği Amatör Spor Haftası’nı coşkulu bir şekilde yapmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Aydoğdu, Iğdır olarak 13-19 Ekim 2014 tarihlerinde Amatör Spor Haftası etkinliklerini en güzel şekilde yaptıklarını ve spor karşılaşmalarının yanında kalabalık katılımla kortej yürüyüşü yaptıklarını ve ödül töreninde oldukça coşkulu biçimde gerçekleştiğini söyledi. Aydoğdu, “Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında özverili ve fedakarca çalışan ekibimize teşekkür ederim. ASKF’nin gönderdiği plaketleri ve Spor Genel Müdürlüğümüzün gönderdiği malzemeleri yerine ulaştırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadık” dedi.