Erzincan Valiliği Koordinasyonunda Üzümlü Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan "Çalışan Kadın Gelişen İlçe" SODES projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘Yöresel Ürünlerin İmalatı ve Paketlenmesi’ kursu sertifika ve proje kapanış töreni gerçekleşti.
Üzümlü Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan "Çalışan Kadın Gelişen İlçe" SODES projesi kapsamında gerçekleştirilen ‘Yöresel Ürünlerin İmalatı ve Paketlenmesi’ kursu ve projesi sona erdi. Üzümlü Öğretmen Evi Toplantı Salonunda düzenlenen sertifika ve proje kapanış törenine Vali Süleyman Kahraman, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Vali yardımcıları, Üzümlü Kaymakamı Emre Nebioğlu, Erzincan Ticaret Odası Başkanı Selçuk Polat, ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kursiyerler katıldı.
Kapanış programında bir konuşma yapan Vali Süleyman Kahraman şu görüşlerde bulundu; “Gerçekten bu proje güzel bir şekilde sonuca ulaşmıştır, başarılarından dolayı hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah yeni bir kurs daha açılacak. Eğer bir yerde hareket varsa, orada bereket vardır, orada her türlü güzellik vardır. Allah çalışan insanın emeğinin karşılığını verir, dolayısıyla bizim de emek göstermemiz gerekiyor. Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Vedad Gürgen şu an aramızda. İnşallah Üzümlü ilçemizde kentsel dönüşümden faydalanacak daha da güzel bir ilçe haline gelecek.” dedi.