Proje haberlerinin arttığı günlerde bir yenisi de Elit Medya Group’tan geliyor. Kader İkizler’in başında olduğu bu ajans organizasyon hizmeti verdiği gibi menajerlik desteği de sağlıyor. Bununla birlikte PR çalışmaları ile tanınırlık ve bilinirliği de artırıyor. Hizmet verilen alan oldukça geniş olduğundan artık çalışmalarında profesyonellerle çalışmayı hedefliyor. Uzman kimselerle çalışmak isteyen Kader İkizler Avsallar Çiçekçilik ile ortak proje anlaşması imzaladı. Artık çoğu projelerinde birlikte hareket edecekleri gibi verim aldıkça anlaşmalarını yenileyecekler. Bu iki markanın projelerde karşılıklı destek sağlayarak birlikte çok daha başarılı olacağı düşünülüyor.

Avsallar Çiçekçilik, organizasyon şirketlerine ve kurumsal firmalara da hizmet veriyor. Kader İkizler avsallar Çiçekçilik dışında Mehmet Duran, Helal El Diyar sahibi Altan Alkan, Geleneksel Medya, Yeni Nesil Medya ile sosyal medya,  dijital medya ve itibar yönetimi anlaşmalarına da imza attı. Bu sayede çalışmalarda sorun yaşanmayacağı gibi profesyonelce hareket edilecek. Tarafların imzaladığı anlaşmanın kapsamı şuan için bilgi dahilinde olunan bir konu değil. Bu nedenle de anlaşma şartları ve diğer detaylar hakkında sınırlı veri bulunuyor. Ancak iki şirketin de çalıştığı sektör ve yatırımları düşünülünce yaklaşık olarak proje kapsamı da akıllarda şekilleniyor. Kendi iş kollarında ve hizmet verdikleri alanda başarıyı yakalamak için iki taraf oldukça istekli görünüyor. Burada önemli olan anlaşmanın kapsamından ziyade birlikte yürütülen projelerin başarısıdır. Güçlü iki firmanın birlikte başarıya ulaşması kaçınılmaz olduğundan kısa zamanda sonuçlar ortaya çıkacaktır. Proje ortaklığının başarıya ulaşıp ulaşmadığı konusundaki izlenimler zaman içinde şekillenecektir. Bu proje ortaklığının başarısız olma imkanı bulunmadığından yakında iki tarafın da başarı haberleri alınır. 

Avsallar Çiçekçilik, kısa sürede e-ticaret sitesi ve fiziki mağazasında yakaladığı başarı ile biliniyor. Kader İkizler ise menajerlik ve organizasyon işlerinde ne kadar verimli olduğu ile tanınıyor. Şuan hali hazırda show dünyasında yer alan birçok kişinin de menajerliğini yapıyor. Bu kimselerin çeşitli platformlarda başarılı olması ve marka değerini artırması için çabalıyor. Şirket veya kişilerin marka değerini artırmak için disiplinli çalışan Kader İkizler, bunu sağlayacak şirketlerle proje ortaklığı yürütüyor. Bu yüzden de Avsallar Çiçekçilik gibi projelerinde titizlik ve özene önem veren markalar ile çalışıyor. Müşteri memnuniyetini hep önde tutan ve çözüm ortaklarına özel ihtimam gösteren Avsallar Çiçekçilik organizasyonlarda yer alacak.

Kader İkizler ve Avsallar Çiçekçilik ortak projelere imza attıktan sonra adlarından sıkça söz ettireceklerdir. Çünkü Kader İkizler, çeşitli organizasyonlar ve projelerde yeterince yoğun çalışıyor. Bu projelerin daha başarılı olması için ise gerekli içeriklerin bir kısmını Avsallar Çiçekçilik’ten sağlayacaktır. Projelerinde ve organizasyonlarında olumsuzlukla karşılaşmamak adına Avsallar Çiçekçilik’in profesyonelliğinden yararlanması onu başarıya ulaştırır. Kader İkizler’in marka adını daha da büyütmesi ve organizasyonlarına hız kazandırması için proje ortaklığı yeterince mantıklı görünüyor. Kader İkizler bu profesyonel anlayış sayesinde daha da başarılı olacağı günleri yakında görecektir.

Haber dünyasına yön veren isimlerin güçlerini birleştirmesiyle günden güne daha fazla projeler duymaya devam edeceğimizden eminiz.

KADINA ŞİDDETE HAYIR TEMALI ÖDÜLLERİNİ FİLENİN SULTANLARI'NA HEDİYE ETTİ

Helal El Diyar Grup ve Elit Medya Group tarafından düzenlenen ‘Yılın Uluslararası Marka Ödülleri’, önceki akşam Sarıyer Event Garden'da  sahiplerini buldu. Ev sahipliğini Kader İkizler ve Mustafa Calban’ın yaptığı ‘Kadına Şiddete Hayır ’ temalı geceye yaklaşık 300 davetli katıldı. Sunuculuğunu Özge Ulusoy’un yaptığı gecede Pınar Bent gelinlik ise ünlü modeller ile 2024 yılı gelinlik modellerini mini bir defile ile tanıttı. Demet Akalın'ın sahne aldığı gecede Yılın En İyi Cover Şarkısı Ödülünün sahibi Ömür Gedik olurken, Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ile 'Yansın İstanbul' ile İsmail Özkan, Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı Demet Akalın, Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı Gökhan Keser, Yılın İnfluencer çifti ise Mert Öcal ile Sude Burcu oldu. ''Kadına Şiddete Hayır '' temalı ödül töreninde 'En İyi Pop Erkek Sanatçısı' seçilen Gökhan Keser ödülünü Avrupa Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli Takımına hediye ederken  ''Cumhuriyetin 100.yılında bizlere  bu mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür etti.''

Hafız Vali, “Hafız Kal” yarışmasının birincisi oldu Hafız Vali, “Hafız Kal” yarışmasının birincisi oldu

Adaylar için adayım tv  de farklı projelerde yer alacağını açıkladı.