Türkiye ve Tüm Dünya birilerinin istediği şartta ve zeminde yürümek zorundadır.Bunu yıkmanın tek yolu kendine güvenden geçer.
28 şubat oldu piyonlar ve artistler hazırdı . Medya bağırdı halk inandı ve tüm zulümlere boyun eğildi.Yalanlar doğru diye kabullendi.İstanbul’daki şeyhin geyikleri ,şeyhin çorapları derken say saya bildiğin kadar.Zaman geçti yeni iktidar geldi . yedi içtı ve nihayet sattı. Sefası onlara zulüm millete kesildi .Kasa boşalınca baş aktör Haydi erken seçim dedi . Seçimin sonucu belli iken birden kükredi..Seçim başladı .Yeni iktidar hayırlı olsun.

Türkiye bu zulmün üzerine ERBAKAN kötü ,yaşlı ,tek adam diye lanse edildi.Vay be ne şermiş dedirttiler.Muhafazakar birileri iktidara gelmesi lazımdı.Geldiler fakat ne yazık ki 28 şubatın nazik mimarlarda içinde geldi.Toplum sormadı ve soramadı gözünü açtı buldu . Avrupa ve abd kabul etti. Ilımlı İslam koşarak geldi. Ayrılık gerekçeleri çok makul ve gerçekti Tek adam değil Ortak akıl ortak düşünce vardı . Herkes inandı 2007 lere kadar Milletin canı gönülden istediği AB ye gireceğiz diye kabul etti ve çok yasalar çıktı.Güzel olanlarda vardı yasalarda.
Fakat 2011 ERBAKAN vefat etti . Söylemlere baktık biz bile tanımamışız tüm Türkiye mdhü sena etti fakat iktidardaki ortak akıl diye çıkanların baş aktörleri yavaş yavaş ayrıldı .2016 TEK ADAM DÜNYASINA kaldık .

İtiraz yok konuşmak yok . Tek adama yakın olanlar yürüyor diğerleri sürünüyor. Makam ve mevki sahipleri her dönemin besilileri idi.
28 şubat yargılandı sözde mimarları değil piyonlar yargılandı . Müdahiller kızdı davaya bile bakmadı. Yargıya DEMİREL ve Hükümetken askerlerle oyalandı. Davada düştü.
Bazen düşündüm kargalar neden 100 & 120 yıl yaşar diye . Çünkü sindirimleri yokmuş. Atasözü ne yerinde “Kılavuzu Karga olanın burnu sürünse de yaşarmış” Çünkü topluma bakınca yüzleri kamışmıyor. Sanki Kurbağa tükürmüş. Namuslularda onu görünce el pençe duruyor.
Reis Tayyip Erdoğan’a sövenler şimdi başta taçı .Diğerleri düşman. Dünyada tüm ülkelerin dış düşmanı var. Bizim gibi İslam olan 3 dünya ülkeleri hayatta dış düşmanı olmazdı hep İÇ DÜŞMAN YETER.
28 şubatta Ahmet KAYA Başörtüsünü savundu O zamanın salyalısı Reha MUHTAR çatal bıçak sallattı .Oldu en kötü adam gitti Paris’e ve öldü ne yaygara çıktı .Büyük adam diye sevenleri ve savunanları çığırdı durdu.

Aynısı bizim cenahta 10 yıl izlediği TV leri şimdi listeden silenler var . Beyin yıkarken doğru . Ağbaba kızmışsa çok kötü.Olayları beynınde yürütmeyen el aklı ile gider.
Şimdi küçük olan kargalar büyüdü geç kalanlar daha alt köşeleri tutup havlamak için yer aramakta. 28 şubatta bırakıp kaçanlar şimdi koşarak yer tutmaya koşuyorlar.
Kısaca “ Dünkü efendisine bugün havlayanlar . Yarinde bugünkü efendisine havlayacak.” Değişen bir şey var kazlar yine yolunacak. 07/01/2016 Ankara Bahçelievler.