Dünyanın ilk düşünce koçu ve Türkiye’nin ilk aile koçu unvanlarını taşıyan ünlü yazar Münir Arıkan, 02 Mayıs Perşembe Erzincan'a geliyor.Din ve Değerler Eğitimi alanındaki Sosyal ve Kültürel faaliyetle rine devam eden Ensar Vakfı Erzincan Şubesi 02 Mayıs Perşembe günü iki seminere birden imza atacak. 

"Kaliteli ve Nitelikli İnsan Olma Sanatı" konulu birinci seminer, saat 13.30’da Erzincan Belediyesi Çok amaçlı Salonunda yapılacak olan seminere ,Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine yönelik olarak Lise 1 öğrencilerine sunulacaktır. İkincisi ise Ensar Vakfı Erzincan Şubesi ile Erzincan Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği “Aile İçi İletişimde Muhabbet Sanatı" konulu seminer saat 19.30’da Erzincan Belediyesi Çok amaçlı Salonunda yapılacak.

Her iki seminere de konuşmacı olarak dünyanın ilk düşünce koçu ve Türkiye’nin ilk aile koçu unvanlarını şahsında birleştiren Münir Arıkan katılacak. Ensar Vakfı Erzincan Şube Başkanı Metin Çimen seminerler hakkında verdiği bilgide,
"Erzincanımız  açısından son derece önemli kazanımlar sağlayacağını düşündüğümüz "Aile İçi İletişimde Muhabbet Sanatı" seminerimize özellikle tüm öğrenci ve velilerini birlikte bekliyoruz. 02 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da Ensar Vakfı Erzincan Şubesi , Erzincan Belediyesi ile Beyazay Derneği ortaklaşa düzenleyerek gerçekleştireceğimiz olan “Aile İçi İletişimde Muhabbet Sanatı" seminere yetişkin çocukların anne ve babaların birlikte katılmasını önemsiyoruz. Ailelerimizi, evlerimizi muhabbet yuvalarına dönüştürmeliyiz. Ailemizde saçtığımız sevgi tohumları önce kendi gönüllerimizde yeşerecek ardından da sokağımızı mahallemizi beldemizi ve tüm Anadolu’ya sevgi çınarlarıyla donatacaktır. Bu Sevgi çınarlarının gölgesinde dünyamız bir huzur ve barış diyarına dönüşecektir.Katılımcılara sevgi tohumlarının dağıtılacağı ve son derece eğlenceli olacak olan bu seminere Ailede ve iç dünyamızda muhabbet tohumları arayışı içerisinde olan tüm anne ve babaları bekliyoruz" dedi.