Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğindeki End Productions tarafından gerçekleştirilen, dünyada gençlerin en çok yarıştığı organizasyon olan yarışmada, bu sene 50.000’inci öğrenci sahneye çıkacak. Erzincan'da şimdiden, illerini hangi liselerin temsil edeceğinin heyecanı ve merakı da yaşanmaya başlarken, yarışmanın 50.000’inci öğrencisi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girecek ismin kendi illerinden çıkıp çıkmayacağı sorusu da cevap bulmaya hazırlanıyorfizy 21. Liseler Arası Müzik Yarışmasının dev finalinde verilecek muhteşem ödüllerin yanı sıra, 50.000’inci öğrenciyi ayrıca sürpriz hediyeler de bekliyor.

Erzincan'ı Hangi Liseler Temsil Edecek?

fizy 21. Liselerarası Müzik Yarışması için 81 ildeki yaklaşık 8.000 liseye "yarışmaya katıl" çağrısı yapıldı ve ülkemizin tüm liselerine açık olan yarışmanın heyecanı, şimdiden bütün gençleri sardı. Elemeleri, 23-24 Mart tarihlerinde İstanbul, 30 Mart’ta Ankara ve 6-7 Nisan’da İzmir’de yapılacak, fizy 21. Liselerarası Müzik Yarışmasının büyük finali ise, 28 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Geçen yıl, yaklaşık 500 lisenin yarışmaya katıldığı ve binlerce öğrencinin geleceğin starları olarak sahne aldığı yarışmada bu sene de büyük hediyeler ve sürprizler olacak.

Başvuru şartlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye fizy.com/lmy adresinden ulaşılabilir.