Erzincan, bu yıl 20’ncisi düzenlenen, Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini buluşturan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 'te " Fuarın Tanıtımına En Fazla Katkıda Bulunma" ödülüne layık görüldü.

11 salonda 4 bin 500 firmanın katılım gösterdiği EMİTT Fuarı'na kültürel ve tarihi dokuları, yöresel ürünleri ile katılan Erzincan “Fuarın Tanıtımına En Fazla Katkıda Bulunma” ödülüne layık görüldü
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘En iyiler’ ödülleri verildi. Bu yıl 20’incis düzenlenen EMITT 2016 Turizm Fuarı’nda Erzincan “Fuarın Tanıtımına En Fazla Katkıda Bulunma” ödülüne layık görüldü.
İlimizin yöresel ürünleri ile kültürel ve tarihi dokularının tanıtımının yapıldığı EMITT’de, Erzincan standı takdir topladı. Erzincan Valiliği Koordinasyonu’nda katılımı gerçekleştirilen dünyanın 5. en büyük turizm fuarı olan EMITT’te “Fuarın Tanıtımına En Fazla Katkıda Bulunma” ödülünü; ITE Turizm Seyahat ve Moda Direktörü Hacer Aydın ve EMITT Türkiye Satış Direktörü Deniz Çerçioğlu verdi.