Kültür ve Turizm Bakanlığı Organizasyonuda kapsamında Tunus'da gösterilerini sunan Karagöz- Hacivat Sanatçısı Mahmut Salcan ve Oğlu Mehmet Melih Salcan'nın programları ülke sınırlarını aştı.Uluslararası Tunus Kartaca festivali organizsyonu kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye'yi temsilen 5 sanatçı'dan 2'si Erzincanlı.

Erzincanlı Sanatcılarımız Mahmut Salcan ve Oğlu  Mehmet Melih Salcan Milli kültür dalında Karagöz ve Hacivat oyunları sergilemek üzere Tunus'a gönderildi.Geçtigimiz yılda Erzincanlı sanatçılarımız Azerbayca'nın başkenti Bakü'de düzenlenen Türk dünyası nevruz şenliklerinde  Türk dünyası başkanlıgının davetlisi olarak karagöz hacivat sanatını icra etmek üzere davet edilmişti..
Türkiyemizi ve Erzincanımızı dünyada başarı ile temsil eden baba ogul ikili mart ayında Birleşik Arap Emirliklerinde düzenlenecek olan unima kukla ve gölge oyunları festivalinde de ülkemizi temsil edecekler.

Konu ile alakalı görüştüğümüz Erzincanlı Hemşerimiz Mahmut Salcan "Çocugun dili dini ırkı  farketmez ,onlara gülmek çok yakışıyor "dedi.

Bizler de 13 Şubat Medya Grubu ekibi olarak Erzincanlı Sanatçımız Mahmut Salcana'a Sanat hayatında başarılar dileriz.