Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzincan Şubesi tarafından Sözler Köşkü'nde Ceyhun Hamid Yılmaz ve Mert Güngör’un konuşmacı olarak katıldıkları, “Cennete Gidemezsek Yandık" adıyla düzenlenen program Erzincanlı gençler tarafından yoğun ilgi gördü.
            Erzincan Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Memur-Sen Erzincan Yönetim Kurulu Üyesi Birlik Haber-Sen Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir, Türkiye Gençlik Vakfı Erzincan İl Başkanı Emre Özkan ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
            Erzincan Müftülüğü Konferans salonunda tüm koltuklar dolu olmasını yanında koridorlarında tamamıyla doluluğu nedeniyle ilk kez göstericler ile birlikte sahnede de tıka basa dolu olması dikkatlerden kaçmadı. Erzincan'ın Genç hafızlarından Yunus Emre Kılıç'ın muhteşem Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program TÜGVA Erzincan İl Başkanı Emre Özkan'ın açılış konuşması ile devam etti.
 
            Özkan yaptığı kısa konuşmasında; TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, özgüveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır. 15 Temmuz'dan sonra şunu çok net bir şekilde gördük ki gençliğimiz yaşanan olaylara alakasız ve ilgisiz bir gençlik değildir. Bizler TÜGVA ailesi olarak İl ve İlçelerde bulunan gençlerimizi hem eğitim noktasında hem de beklenen o ruhun oluşması noktasında bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Bu açıdan bugüne kadar vakfımız için vermiş olduğu tüm desteklerden dolayı şahsım ve TÜGVA ailesi olarak sürekli gençliğin yanında olan Valimiz Sayın Ali Arslantaş ve Belediye Başkanımız Sayın Cemalettin Başsoy'a teşekkür ediyorum" dedi.
 
İl Temsilcisi Özkan'ın konuşmasının ardından programda konuşan Sözler Köşkü ekibinden Ceyhun Hamid Yılmaz, yaşadığı olaylardan alıntılar yaparak, “Dinini tam olarak bilmeyen, anne babasından korktuğu kadar Allah’tan korkmayan bir nesil yetişiyor. Bunun sebeplerinden biri de ehl-i küfür televizyonların evlerimizin başköşelerinde yer almasıdır. Dünya nimetlerine olan bağımlılık o kadar arttı ki, ahiret güzelliğini unutturdu bizlere. Bizler birbirimizi dışlamak yerine, birbirimize sahip çıkmalı ve duacı olmalıyız” dedi.
 
Diğer konuşmacı Mert Güngör'ün konuşmasının ardından izleyicilerin soruları cevaplandırıldı.
İnsanlara Allah’ı, imanı, namazı, ibadetleri anlatmaya gayret gösteren, üslup ve esprileri ile dikkat çeken ekip, programın son bölümünde salondaki katılımcıların ve sosyal medya üzerinden canlı olarak sorulan soruları yanıtladı.
Program Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkan Yardımcısı Karabey Atıcı eve TÜGVA Erzincan İl Temsilcisi Emre Özkan konuşmacılar Ceyhun Hamid Yılmaz ve Mert Güngör ve Eren Çelik TÜGVA Erzincan İl Başkanlığı tarafından günün anısına hazırlanan plaketlerin takdimi ile son buldu.