Kütahya'da müşteri gibi girdikleri kuyumcu dükkanından 5 altın yüzük çalan 4 kadın, işyerindeki güvenlik kamerası sayesinde polis tarafından yakalandı.

Mağruf Mahallesi'ndeki Kuyumcular Çarşısı'nda meydana gelen olayda F.Y. (41), B.Ö.(40), C.G.A. (19) ve E.Y. (19) adlı 4 kadın, düğün alışverişi bahanesiyle gittikleri kuyumcu dükkanından işyeri sahiplerinin dalgınlığından faydalanarak 5 altın yüzük çaldı. Kadınların dükkandan ayrılmasının ardından 5 altın yüzüğün çalındığının farkeden işyeri sahipleri, güvenlik kamerası görüntülerine baktı. Görüntülerde 4 kadından ikisinin kendilerini oyalarken kucağında çocuk olan kadın ile yanındaki bir kadının tezgah üzerinde duran 5 altın yüzüğü çantalarına koyduklarını gören işyeri sahipleri durumu polise bildirdi.

Gelen polis ekipleri de görüntüleri incelediğinde altın yüzükleri çalanların daha önceden hırsızlık olaylarına karışan F.Y, B.Ö., C.G.A. ve E.Y. olduğunu belirledi. 4 şüpheli kısa sürede Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden ele geçirilen 5 yüzük ise işyeri sahibine teslim edildiği belirtildi.