Güçlü sesi, dansı ve enerjisiyle adından sıkça söz ettirecek olan Funda, "yüksek sesle bir özür lazım, affedersin demekle ‘Yanmaz Ağzın" diyerek yeni single çalışması ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapıyor.

Sony Music etiketiyle çıkan ‘Yanmaz Ağzın’ şarkısının sözü Gökhan Şahin, beste ve düzenlemesi ise İskender Paydaş’a ait.

Funda ile İskender Paydaş’ın yolu tekrar kesişti.

2012 yılında Belçika’dan Türkiye’ye gelen Funda’nın, ülkemize geldikten sonra ki ilk single çalışmasını yapan İskender Paydaş’la yolu uzun bir aradan sonra tekrar kesişti. Yıllar sonra ‘Yanmaz Ağzın’ şarkısı ile yepyeni bir çalışmaya birlikte imza atan ikili "Yılın en çok dinlenen şarkısı olmaya adayız" dediler.

Şarkının klip çekimleri, Ümraniye Film Platolarında, 18 saat süren titiz bir çalışmayla, son dönemin en yetenekli yönetmenlerinden Mustafa Özen tarafından 30 kişilik kalabalık bir ekip ile gerçekleştirildi.

Funda ‘Yanmaz Ağzın’ single çalışması, Sony Music etiketiyle 7 Aralık Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında yerini alıyor.

‘Yanmaz Ağzın’

Üç gün önce hani özgürdün

Savaş baltan nerede

Nereye gömdün

Ne düşündün de geriye döndün

Nedensiz aff mı olur

Nerede gördün

Kalbimi kırsan da

Hala bir şansın var

Gerçeği söyle bilsin insanlar

Sakın ha sakın güldüğüme aldanma

Barışmak için bir şartım var

Yüksek sesle bir özür lazım

Affedersin demekle yanmaz ağzın

Hiç direnme duymam lazım

Seviyorum öp deyince yanmaz ağzın

Kısa… Kısa… Kısa…

Altı aylıkken ailesinin yurt dışına yerleşmesiyle birlikte Belçika’da büyüyen Funda, Brüksel'de düzenlenen bir partide güçlü zenci gırtlağı, kıvrak dansı ve güzelliğiyle birçok yapımcının dikkatini çekti. Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, Flamanca, Fransızca ve Almanca dillerinde de şarkıl söyleyen güzel sanatçı, ilk single çalışması “Stand Up“ı Belçika’nın başarılı plak şirketi BIP Records etiketiyle 2011 yılında piyasaya çıkardı. Şarkı aynı yıl ülke çapındaki tüm radyo listelerinde bir numaraya yerleşti. 2012 yılında İstanbul’a yerleşen Funda, aranjörlüğünü İskender Paydaş’ın yaptığı “Boşver” isimli şarkıyla Türkiye de ilk single’ını yayınladı. Rusya’nın Kazan şehrinde düzenlenen 2014 Türkvizyon Şarkı Yarışması'nda Türkiye’yi ‘Hoppa’ isimli şarkı ile temsil eden Funda yarı final etabında ikinci oldu.