Türk pop müziğinin önemli besteci ve yorumcularından Gökhan Tepe, 16 Ekim’de Sony Music etiketiyle müzikseverlerle buluşan yeni single’ı “Gelsen De Anlatsam”ın video klibiyle ekranlardaki yerini aldı.

Yayımlandığı gün iTunes’da “En Çok İndirilen Şarkılar” listesinin zirvesine oturan “Gelsen de Anlatsam”ın sözleri Şebnem Sungur’a bestesi ise sanatçının kendisine ait. Şarkının düzenlemesine Barış Özesener ile birlikte ortak imzasını atan Gökhan Tepe’nin “Gelsen de Anlatsam” şarkısının video klibi Evren Arasıl yönetmenliğinde çekildi. Sonbaharın tüm renklerini içinde barındıran klibin çekimleri Kilyos Kısırkaya Plajı’nda tamamlandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan çekimlerde yaklaşık 30 kişilik bir teknik ekip görev aldı. Stil danışmanlığını Umut Eker’in üstlendiği klipte, Gökhan Tepe’ye, Türkiye’nin uluslararası ilk top modeli olma yolunda hızla ilerleyen Fidan Martinoviç eşlik etti.

Gökhan Tepe’nin 16 Ekim’de tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerde yerini alan “Gelsen De Anlatsam” şarkısının video klibi tüm müzik kanalları ve GökhanTepeVEVO YouTube kanalı aracılığıyla dinleyicilerle buluştu.