Erzincan'da özel bir organizasyon firması tarafından Mabel Matiz konseri 14 Ekim 2017 tarihinde İpekyolu Sosyal Tesislerinde düzenlenecek.

 14 Ekim 2017 tarihinde İpekyolu Sosyal Tesislerinde düzenlenecek Mabel Matiz konseri ile ilgili bir açıklama yapan CGS Mutlu Grup yetkilisi Çağatay Mutlu şu ifadelere yer verdi; Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız değerlendirmeler sonucu Erzincan'da düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında bir açık hava konserinin düzenlenmediğini tespit ettik.

Bu yıl ki Eğitim ve öğretim yılının açılmasıyla ilimize yeni gelen üniversiteli kardeşlerimiz, Erzincan Üniversitesinde okuyan öğrenci kardeşlerimizin büyük bir sosyal etkinlikte bir araya gelmeleri, tanışmaları ve yaklaşan vize sınavları öncesinde okuyan öğrenci arkadaşlarımızın stres atmaları, yoğun iş temposunda çalışan çalışanlarımızın bir günlüğüne de olsa streslerini atabilecekleri coşkulu bir konser programı yaşayabilmeleri için organizasyon firması olarak ilimizde konser programı düzenleme kararı aldık dedi.

Çağatay Mutlu konuşmasına şöyle devam etti; sanatçının belirlenmesinden önce yine firmamız tarafından çeşitli yöntemlerle hangi sanatçıya ilgi alaka duyulduğuna yönelik bir araştırma yaptık. Bu araştırmalar sonucunda da yeni albüm hazırlığında bulunan ve şuanda da yeni bir parçasını paylaşan Mabel Matiz isimli sanatçıya karşı büyük bir ilgi alaka olduğunu tespit ettik. Biz CRS Organizasyon olarak konserimizi yaklaşık bir hafta önce duyurduk. Afiş ve tanıtımları bilet satışları başladı. Erzincan'da Lise öğrencileri, üniversite öğrencileri ve sivil vatandaşlar tarafından da konsere ilgi alaka görüyoruz. Biz bu konser planını karar aldığımızda kendimize bir hedef belirledik. Bu hedefe ulaştığımızda kendimizi başarılı göreceğimize inanıyoruz. Şuan itibariyle konserimizi duyurduktan sonra özellikle Erzincan'da okuyan genç kardeşlerimizin ilgi alakalarını görünce şuanda bile hedefimizin çok çok üstüne çıkabileceğimize inanıyoruz. Gerçekten stres atılabilecek coşkulu, kapsamlı ve herkesin bu şekilde motivasyonu artırabilecek büyük bir konser programı olacağına inanıyoruz. Mabel Matiz Konser programımız 14 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 17.30'da İpekyolu Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek. Konser biletlerimiz Erzincan Belediyesi Kültür merkezi yanında bulunan standımızda ve Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesislerinde bulunan Mutlu Kafeden temin edebilirler. Konser iel ilgili birkaç konuya da değinmek istiyorum. Bir haftadır sosyal medya hesaplarından bize yöneltilen sorular var bu sorular konser bileti konusunda her hangi bir düşüş olacak mı veya ücretsiz giriş yapılacak mı diye. Ben şunu ifade edeyim kesinlikle bilet fiyatı ile düşüş sağlanmayacak ve konsere ücretsiz giriş söz konusu kesinlikle olmayacak dedi.