Konserden saatler önce uzun kuyruklar oluşturan ve yaklaşık 2500 kişinin katıldığı konserde, tropik bir orman havasında olan palmiyeli sıradışı sahne dekorunu Bodrum’a taşıdı.


Sahnede adeta görsel bir doyum yaşatan başarılı sanatçının şarkıları, hayranlarının muazzam bir enerji ile eşlik etmesi sonucu Bodrum’da yükseldi. Dönemin en farklı, başarılı projelerine imza atan ve Türk müziğine bu projeleri ile yön veren Mabel Matiz’in sahne coşkusu ise görenleri adeta kendine hayran bıraktı.

*Bodrum’a özel kostüm ! 
Sahnede üç saate yakın performans sergileyen ve dikkat çekici kendine has giyim tarzı ile beğeni toplayan sanatçı, sahne öncesi verdiği röportajda şu sözleri dile getirdi:” Beyaz kıyafetim bugün Bodrum’a özel. Bodrum’un sakin yerlerini ve Ege sahilini çok seviyorum. Çocukken müziğin içinde olmak ile ilgili hayallerim vardı hep. Kendi kendime şarkı söyler, org çalardım. Bu kadar kişinin önünde olacağımı hayal etmiyordum aslında, sadece müzik yapacağımı hissediyordum. Maya’nın süreci çok güzel gidiyor. Henüz klibimiz yok ama bu hafta Sarmaşık ve A Canım’a peş peşe klip çekeceğiz. 2 cd'lik bir albüm ve 21 şarkı var. Dolayısıyla hepsine klip çekemesem de kafamda 10 şarkı var. Videolandırmayı çok istiyorum onları. Eylül’de konser maratonumuz devam ediyor. Ege sahillerinde çok güzel açık hava konserlerimiz olacak. Durmuyoruz. “