İTHİB sponsorluğunda gerçekleşen gecede, aralarında Alona, Ece Gürsel, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Deniz Pulaş, Gülay Kuriş, İpek Tenolcay, Janset, Sabahat Doğanyılmaz, Canan Mutluer ve Sema Şimşek gibi podyumun ünlü isimleri  yer aldı.


Sarıyer Eski Büyükdere İskelesi’nde NoName Ajans organizasyonu ile  gerçekleşen ve sunuculuğunu Ayşe Tolga’nın üstlendiği gecede ünlü futbolcu Mehmet Topal’ın imzalı forması Tohum Otizm Vakfı için 7.000TL’ye açık artırma ile satışa sunuldu. Formayı 7.000 TL’ye alan OTİAD’ın ilk Kurucu Başkanı Hüseyin Tanciğer, hem geliri hem de formayı Tohum Otizm Vakfı’na bağışladı.

2001 yılında yayın hayatına başlayan OSMANBEYmoda dergisi 100. sayısını, Tohum Otizm Vakfı ile işbirliği yaparak bir sosyal sorumluluk projesine dönüştürdü. Kamuoyunda ‘otizm’ konusunda farkındalık yaratmayı ve vakfa kaynak sağlamayı amaçlayan proje kapsamında OSMANBEYmoda’nın 100. Sayısının elde ettiği tüm kâr, Tohum Otizm Vakfı’na bağışlandı. Defileyi Şişli Kaymakamı Salih Işık, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Korkmaz, Tohim Otizm Vakfı Başkanı Mine Narin, ünlü Modacı Faruk Saraç, sosyete ve cemiyet hayatının önemli isimleri de izledi. Podyumların birbirinden güzel  26 ünlü ismi Osmanbey’in önde gelen firmalarının 2016 İlkbahar / Yaz kreasyonlarını giyerek ziyaretçilere muhteşem bir defile sundular. 

KATILAN İSİMLER
Alona 
Bilge Kara
Canan Mutluer
Beril Önder
Ece Gürsel
Ebru Güzel
Ebru Ürün
Deniz Pulaş
Fatma Yaman
Gülay Kuriş
İpek Gümüşoğlu
İpek Tenolcay
Janset 
Melinda
Müge Cinman
Sabahat Doğanyılmaz 
Sema Şimşek
Selda Aksoy
Sibel Tan
Tuğba Karaca
Zeliha Çal
Berke Hürcan
Can Özsobay
EnGin Koç
Özhan Carda
Yusuf Azuz