Kırşehir’de Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık; siyasi partilerin vatandaşı kandırmak için ’ön seçim’ uygulamasıyla seçim hazırlığı yaptığını söyledi.

Baltalık açıklamasında; "Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde siyasi partilerin Kırşehir’de vatandaşa şirin görünme çabasına şahitlik ediyoruz. İttifaklar ve sözde halk gezileriyle vatandaş kandırılmaya ve gerçek gündem saf dışı edilmeye çalışılıyor" dedi. "Ekonomi, liyakat, işsizlik, hukuk ve yatırımların öncelik sırasından çıkarılmaya çalışıldığını ifade eden Baltalık; "Kırşehir’de, Kırşehir Belediyesi için siyasi partilerin adaylık yarışı hız kesmiyor. Adayların halkın gözü önünde birbirleriyle absürt diyaloglarına şahitlik ediyoruz. Birileri demokrasi dersini ön seçimle diğerleri ise eski projeleri yeniymiş ve şehir içinmiş gibi halka sunuyor. Memleket Partisi olarak bizler ise bu yarışta liyakat ve gerçekliği halka anlatma görevini üstleniyoruz . Anlatmayı da ısrarla sürdüreceğiz" diye konuştu. Söylemlerle halkın kandırıldığını ifade eden Başkan Baltalık açıklamasını şöyle sürdürdü:

Tefecilik yapan 3 şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı Tefecilik yapan 3 şahıs jandarma operasyonuyla yakalandı

"Memleket Partisi’nden ya da diğer siyasi partilerden her aday hatta seçilen başkan, depreme dirençli kentler inşa etmek için seçilmeden ve seçildikten sonra girişimde bulunarak Memleket Partisi’nin önerilerini de dinleyerek harekete geçsinler. Akıl dışı söylemleri bırakıp halkın içerisinde olduğu gerçekliği görsünler. Vatandaş üzerinden algı yapmak yerine gerçeklik üzerinden adım atılmalı."