(ONLAR MI PARALEL, YOKSA DEVLET Mİ?)

Selamun Aleykum… Paralel çete ve havarileri için yaptığım araştırmayı kaleme almak istedim.Araştırmamda yurtdışı bağlantılara ağırlık verdim.Bu araştırmadaki gerçek isimler bende mahvuzdur gizlilik nediniyle (pyd) takma adıyla yazmaktadır.

Lawrence kenti önemli bir kent, çünkü KANSAS STATE ÜNİVERSİTESİ bu şehirde. BOEİNGLERİN yapım fabrikası ile “NATO” subaylarının eğitim aldıkları KANSAS MİLİTARY SCHOOL’da burada.Şimdi diyeceksiniz ki ne var yani?Asker (ÜST TEĞMEN VE YÜZBAŞI) olan arkadaşlar arabalarının plakası KULELI I’DEN, KULELI 52’YE kadar plaka var. Çok rahat bir şekilde paralel örgütün evlerinde talebe olarak kalıyorlar ve sağlam “MAKLUBECİ ŞAKİRT” olarak yetişiyorlar. Kadir ve kadim devletimiz bunu farkındadır kanaatimce. Askeri darbeyi kim yapacak ki sorusuna bu gayet iyi bir cevap olsa gerek.

ABD’de hemen hemen her şehrinde muazzam bir paralel örgütlenme var. Türkiye’de çalınan sorularla idare eder fakültelerden mezun edilen gençler. Derhal Y. Lisans ve Doktora programlarına hem yurt içinde hem de ABD’de hızlıca yalan yanlış, paldır, küldür eğitimleri tamamlanarak Türkiye’ye öğretim üyesi olarak gönderiliyoronlarda 160 yakın dünyada ki okullarına ülkemizden ha bire elaman devşiriyorlar. MUAZZAM BİR MİZANSEN.

Midwest (Orta-batı) denilen bölgedeki faaliyetleri şöyle özetlenebilirim; (OHİO, MİCHİGAN, İNDİANA, İLLİNOİS, IOWA, BATIVİRGİNİA, MİSSOURİ, KANSAS).

Eğitim yapılanmasında sistem şöyle işlemektedir: Türkiye’de herhangi bir lisans eğitimini tamamlayan öğrencilere, herhangi bir üniversitenin Eğitim Bilimleri Bölümüne bağlı Anabilim dallarında ki hocalardan ya da iktisat fakültelerinin yönetim-organizasyon bölüm hocalarından “TAVSİYE VE TAKDİR” mektubu aldırıyorlar. Sonra, ABD bir üniversitenin Yönetim organizasyon ya da daha kolay kayıt yapılacak yerler dönemlik başvuru ve kayıt yapılıyor. Bu çocuklar böylelikle gelen davet mektupları ile kolayca vize alıyorlar. Türkiye’de bazı dil sınavlarını ele geçiren örgüt bu çocuklara örneğin IELTS sınavında en az 4,5 not verilip ABD’ye gönderiliyor. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda çocuklar gidip okuyacak. Kazın ayağı öyle değil. Bu çocuklar Amerika’ya gidince önce Türkiye’deki gibi pek evden çıkarılmadan eğitim veriliyor. Bu eğitim bildiğimiz istihbaratçıların kullandığı zihin yıkama ve yeniden yapılandırma eğitimi. 3 ila 6 ay süren bu eğitim ile birlikte günlük İngilizce eğitimi verilmekte ve girecekleri dersler ezberletilmekte. Sonra bu gençler örgütün esas para kaynağını oluşturan ABD’nin başından savdığı devlet okullarına bunlara “CHARTER” okullarına öğretmen olarak derse girmeye başlıyorlar (AMA ÇOĞUNUN ADI VE DİPLOMASI BAŞKASININ ADINA KAYITLI İSİM VE UNVAN İLE GİRİYORLAR). Buradan sonra para kaynağı bu çocuklar oluyor. Charter okullar öğrencilere ücretsizdir ve okulun masrafları okulun bulunduğu bölgedeki eğitim ile ilgili birimin bütçesinden gelir. Charter okullar otonom okullardır yani iç islerinde bağımsızdırlar, örneğin çalıştıracakları öğretmenler ilgili kriterleri okulun yönetim kurulu tarafından belirlenir. Bu sebepten cemaat okulları Türkiye’den çok rahat öğretmen getirebilmektedirler. Eyalete hatta şehre göre öğretmenlere verilen maaşlar bölge eğitim konseyi tarafından açılmış hesaba yatmaktadır. ÖĞRETMEN BU MAAŞI ÇEKEMEZ BİLE KARTLAR EV YA DA BÖLGE ABİSİNİN ELİNDEDİR. GÜVEN KAZANAN “KARDEŞLERDE” KART BULUNSA DAHİ ÇEKTİKLERİ PARAYI “BÖLGE ABİLERİNE” TESLİM EDERLER. BUNLARA EYALETİN GEÇİM DURUMUNA GÖRE 300 İLA 1000 DOLAR BİR HARÇLIK VERİRLER VE BU GENÇLER DAVAYA HİZMET ADINA MODERN KÖLELER OLARAK ÇALIŞTIRILIR. Paralel örgütün okullarının bulunduğu tüm dünya ülkelerinden bu şekilde öğretmen transfer edilmekte ve büyük bir para akışı sağlanmaktadır.

Bu okulların başında TÜRKİYE’DEN, AZERBAYCAN’DAN, TÜRKMENİSTAN’DAN VE ÖZELLİKLEDE TACİKİSTAN’DAN DEVŞİRİLEN “ŞAKİRTLER” BULUNMAKTADIR. Sabah-akşam İran’a ve Şia’ya söven bu örgüt Farsça konuşan ve Şii geleneğinden gelen Tacik ekibe özel ihtimam göstermektedir.Önemli görevlerin çoğu bu “KARDEŞLERDEDİR”. Kansas ve Missouri bölgesi sorumlusu (İmamı) 40 yıldan daha fazladır ABD’de yaşayan bir Yüksek Mühendis olup, sözde ateistlikten “HİZMETLE” tanıştıktan sonra geçen bir zat ve ABD’li bir “WASP” bayan ile evli. Şimdi evlilik konusuna gireceğim.

Türkiye’de olduğu gibi evler erkek ve kız evleri olarak ayrılmakta ama bir birine yakın semtlerde bulunmaktadır. Evlilik yaşı erkeklerde dava adına bayağı geçe bırakılmakta ve evlenen erkekler ile kızlar arasında en az 10-15 yaş fark bulunmaktadır. Her millet ile evlilik onayı vardır. Özellikle Türk ve Türk soylular, Arap, Malezya, Endonezya ve Müslüman kimliği ile örgüte devşirilenler arasında zamanı geldiğine kanaat getirildiğinde evlilik yapılır.Kız ve erkekler birbirlerini katalogdan tanır, beğenir ve bir görüşme gerçekleştirilir veevlenilir. AMA EVLİLİK KONUSUNDA ÖZELLİKLE AMERİKALI KIZLAR VE ERKEKLERLE EVLİLİĞE ÇOK SICAK BAKILIR VE TEŞVİK EDİLİR. DİNLER ARASI DİYALOG BURADA MÜTHİŞ İŞE YARAR. ÖZELLİKLE “WASP” KÖKENLİ BAYAN YA DA ERKEKLER ÖZEL TERCİHTİR. Ehli kitap olduklarından evliliklerinde bir bahis görülmez. Din değiştirmeleri istenmez. Zaten bu iş evlilik değil o kişilerin ABD’de kullanılmasına yöneliktir.Tüm eyaletlerde üst düzey görev yapan erkek ya da bayanlar ile böyle evlilikler düşündüğünüzden dahi fazladır. (İSİMLER VE EVLİLİKLER BENDE MAHFUZDUR). NİÇİN “WASP” (BEYAZ-ANGLO-SAKSON-PROTESTAN)? “WASP’LAR”, ABD’nin gerçek sahipleridir, devletin en önemli (İstihbarattan Askeriyeye, Meclisten Borsaya vs…) yerlerinde bunlar bulunur. Genellikle de, anne ya da baba tarafından bir “YAHUDİLİK” bağlantısı mutlaka bulunur.Amerika devleti bu “CHARTER” okullarına müdür atar veçoğunlukla bu müdürler de “WASP” kökenlidir.

İbadet yerleri örgütün Türkiye’deki gibi genelde evleridir. Ancak, satın aldıkları kiliseler vardır, buraları kültür merkezi olarak kullanmaktadırlar. Buralarda pek bir değişiklik yapmadan kullanılır. Hristiyanlara birlikte kullandıkları kiliseler de vardır. Özellikle orta-batıda (genel giderlere ortak olarak öderler) ki, kiliseleri modernize ederek ve düzenlemeler yaparak, ortak ibadet yeri gibi gösteriyorlar. DİNLER ARASI DİYALOG İÇİN MÜTHİŞ BİR SENTEZ!!! Risale külliyatının sadeleştirilmiş halinin İngilizce çevirileri bu dini yerlerde özellikle bulundururlar. Gülen’in Türkçe ve İngilizceye çevrilmiş ve Gülencilerin yazdığı İngilizce yüzlerce kitap bulunur. Evlerde dini sohbet adına yapılan işler; yeni üyeler ve yabancılar varsa kendilerinin sadeleştirdiği Risale okunur ve Gülen’in kitaplarından pasajlar aktarılır. Mutlaka peygamberimizi ve Sahabelerin aramızda dolandığını, şimdi bu sohbette yer aldıklarını anlatan yeni ya da eski bir vaaz kaseti dinlenir. Ama herkes eski ise sadece Gülen’in kitapları okunur ve ya yeni yeni yazılmaya başlanılan “ABİLERİN” kaleme aldığı kitaplar okunur. “Allah var vakit namazları kılınır”. Ancak takiyye yapılacak ise namaz tehir edilir ya da kazaya bırakılır, bunda tedbir denilmektedir. Neyin tedbiri ise artık, anlamdım gitti. İLGİNÇ BİR SIR, EFSUNLU BİR HAVA, EZOTERİK BİR BAKIŞ AÇISI EN YENİSİNDEN EN ESKİSİNE, EN RÜTBESİZİNDEN EN RÜTBELİSİNE KADAR HEPSİNDE MEVCUTTUR.

Örgütün para kaynağı sadece eğitimden devşirilen paralar değil. Hemen hemen eğitimle ilgili her türlü ticarethane yapılanması mevcuttur. Türkiye’deki yapılanmaya benzer organizasyon ABD’de de mevcut. Kurulan ticarethaneler ya Amerikalı biri üzerine kayıtlıdır ya da Amerikan vatandaşı olmuş bir Türk üzerine kayıtlıdır. Ancak bu Türk mutlaka Amerikalı bir ile evli olması gereklidir. Borsa ve bankacılık ilgi alanlarının başında gelir. Özellikle İngiliz sömürgesi olan yerlerde Bankacıkları mevcut, buradan elde edilen gelirler genelde Kanada üzerinden ABD’ye aktarılır. BUNLAR PARALEL YAPI ÖYLE Mİ? BULAR ALENİ DEVLET BE!!!. BUNUN YANINDA YAHUDİ VE ERMENİ DİASPORASI İLE YAKIN İLİŞKİLERİ VAR. Bunlarla birlikte ticaret ve siyaseti bir arada yürütmektedirler. Senatörler, vali ve belediye başkanları ile inanılmaz ilişkileri var. Bunların seçim kampanyalarına destek verilmektedir. Hem mali destek, hem de bir fiil bedeni destek verilmektedir. Çeşitli hediyeler sunulmakta ve karşılığı gani gani alınmaktadır.

Bir düşünün örgütün gücü nedir diye? TANZANYA’DA ve MOZAMBİK’TETürk girişimci PYD 1 ’nin mobilya fabrikasında orijinal ve değerli ağaçlardan yapılan mobilyalar bu Senatör, vali ya da belediye başkanının ofis ve evinin yeniden düzenlenmesinde hediye olarak kullanılıyor. Ve bunun üzerine “PENTAGON ”un mobilyalarının tümü bu şirketten alınan mobilyalarla değiştiriliyor. CIA’nın kargo uçakları “DAR’ÜS SELAM”’dan bunları ABD’ye taşıyor.İnce işçiliği ve değerli taşlarla süslenmiş hediyelerde bu sefer “MOZAMBİK”’ten PYD 2 ’nın şirketi üzerinden bu sefer “NSA”’ye ait uçaklar ile “MAPUTO”’dan, Hem WASHINGTON DC’ye, hem yine “PENTAGON’a” hem de “LANGLEY”’e gönderiliyor. Bu ticaretten adı geçen şirket sahipleri kazandıkları paranın yüklüce bir miktarını “HİMMET” olarak anında Paralele ödeme yapıyorlar. Ama buraya kadar kısmı pekte önemli değil. Önemli olan ABD’ki sözde Amerikalı şirketin aldığı ile adı geçen kuruluşlara satış miktarı üzerinde dev bir fiyat farkının olması. Artık anlamışsınızdır, bu şirket “HİZMET’in” şirketi o ödenen himmetlerin yanı sıra bu uçuk kârlarda örgüte aktarılmış oluyor. Bu sadece GÜNEY DOĞU AFRİKA ’da döndürülen küçük dolaplardan bir kaçıdır. AVUSTURALYA’DAN YENİ ZELANDA’YA, PAPUA YENİ GİNE’SİNDEN

KİRİBATİ’YE, MALAY ADASINDAN ALMANYA’YA VE TÜRK CUMHURİYETLERİNDEN AMERİKA kıtasına kadar 160’IN ÜZERİNDE ÜLKE’ DE ÖRGÜTLENMİŞ VE KURUMSALLAŞMIŞ BİR YAPININ ELİNDEKİ İNSAN GÜCÜ VE PARAYI DÜŞÜNMEK DAHİ AKLISELİM İNSANLARA ÜRKÜNTÜ VERMEMESİ İMKÂNSIZIDIR.

Bu uçaklarda sadece mobilya mı taşınıyor? hiç sanmıyorum.örgüt adı üstünde…Sanırım bu yazım iç çatışmalarda kullanılan silahların hangi yollardan risksiz lojistiğinin sağlandığını anlamışızdır….

Gelecek yazıda FBI ve ABD Polis teşkilatında ki paralel yapılanmayı. West Point ve Diğer Askeri Birimlerdeki Paralel yapılanmaları ve Emniyet Genel Müdürlüğünün gönderdiği polislerin paralel yapılanmadan nasıl seçildiği ve ABD’de nasıl işlendiği ve İlgili Polis Şefleri hakkında bilgi verilecektir. Daha sonra Amerika’da paralel yapıya hizmet eden Türkiye kökenli Ermeni ve Yahudi Üniversite Öğretim üyeleri ve yardımlarını açıklayacağım.

Sefa ile…