Tüm Türkiye genelinde seçim çalışmaları hummalı bir şekilde yapılmaya devam ediyor. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Erzincan İl Teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında şehirde çalınmadık kapı, sohbet edilmeyen derdi dinlenmeyen bir kişi bırakmamak adına gece gündüz demeden ziyaretlerine devam ediyorlar.

“Vakit Erzincan Vakti, Vakit Türkiye Vakti” sloganıyla yürütülen seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır Camii Kebir’de öğlen namazını kılarak PTT Müdürlüğü, Ordu Çarşısı, Uzun Çarşı ve cadde üzerinde ki esnafları ziyaret ettiler.Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan iftar programına katılan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları burada yaptıkları konuşmada 24 Haziran seçimlerinde 2-0 yapacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek “Sevdamız Erzincan, Derdimiz Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Türkiye” dediler.

Birlik beraberlik mesajları verilen iftarın ardından Kandilli Camii’nde Teravih namazını kılan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır, çıkışta vatandaşlarla bir araya gelerek daha güzel bir Erzincan daha güzel bir Türkiye için el ele çalışacaklarını belirttiler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman açıklamasında; “Ya Allah, Ya Bismillah diyerek memleket ve Türkiye sevdası ile bu yola çıktık.  Bu yolda en büyük desteği sizlerden milletten alıyoruz.  Herkesin görüşüne ve fikrine ihtiyacımız var. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Milletimizin iradesi üzerinde hiçbir güç yoktur” dedi.

 AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, kedilerini hoş bir muhabbetle karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek önerilerini ve taleplerini not alarak destek istediler.