24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlere doğru geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerine sadece 11 gün kaldı. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır esnaf ziyaretlerini iki ayrı koldan gerçekleştirmeye başladı. Seçime az bir süre kala adaylarda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyorlar. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman, seçim ziyaretleri kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti. Esnaf’ın işlerine el atarak bıçak biledi, demir dövdü, kaynak yaptı.

Erzincan’da esnaflara samimi ziyaretler yaparak yüreklerine dokunan dertlerini dinleyen AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları, tek dertlerinin daha güçlü bir Türkiye yolunda Erzincan’ı daha güçlü günlere taşımak olduğunu söylediler.

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır, ziyaretlerinde ayrıca esnafları ve vatandaşları 13 Haziran Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanında saat 18.00’da gerçekleşecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın mitingine ve toplu iftar yemeğine davet ettiler.