Kavakyolu Beldesi Altınpark sosyal tesislerinde gerçekleşen iftara AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır’ın yanı sıra AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, Belde Belediye Başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Mazlumların Umudu, Dünyada Nizamın Ve Huzurun Garantisi Olacağız

İftar yemeğinin ardından ilk olarak konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci; “Bugün ülkemiz yeni bir dönüm noktasının eşiğinde. Tam 17 yıldır değişime doyamayan Türkiye’miz bugün tarihi bir kırılmanın arifesinde. Liderimizi, büyük dava adamı, devlet adamı genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Büyük Türkiye’nin, dünyada lider Türkiye’nin kurulmasına çok az kaldı. Bu kutlu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Tabi ki bu yolculuk kolay olmayacak. Tabi ki 300 yıllık duruşumuzu altüst ederek, küresel çetelere meydan okuyacak büyük Türkiye’nin önüne çıkmadık engel kalmayacak. Biz bu yolda bu zalimlerin önümüze gül yaprakları dökmesini belemiyorduk zaten. Biz üzerimize her türlü silahları ile geleceklerini biliyorduk. Yine biliyoruz ki büyük Türkiye’nin kuruluşunun ilk günü olan 24 Haziran günü bir başlangıç. Bu başlangıçtan sonra yine gelecekler.

Daha sert, daha ağır şartlarla saldıracaklar. Artık uyuyan dev uyandı. Engelleyemeyeceksiniz. Mazlumların umudu, dünyada nizamın ve huzurun garantisi olacağız. Engelleyemeyeceksiniz. Dünya mazlumlarından çaldığınız her kuruşu geri alacağız ve kurduğunuz sahte zenginlikleri başınıza yıkacağız. Engelleyemeyeceksiniz, Kudüs’ü, Mekke’yi, Medine’yi zalimlerin elinden kurtaracağız. Engelleyemeyeceksiniz. Küçücük çocukların, masum kızların, kadınların, kanını akıtmanıza artık izin vermeyeceğiz. Engelleyemeyeceksiniz. Büyük Türkiye’yi Kuracağız. Bu kutlu yolda, 24 Haziran bizler için bir dönüm noktası. Bugüne kadar atılan her adımda elini, gövdesini, başını bu kutlu yürüyüşte taş altına koyanlara teşekkür ediyorum. Bu kutlu dava sizlerin omuzlarında yükseldi.

Milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, ilçe başkanı, yönetim, yürütme kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, gençlik ve kadın kolları velhasıl her biriniz bu davayı yücelttiniz, ayağa kaldırdınız. Sadece ak partinin kutsal davasını değil, Türkiye’yi Ayağa Kaldırdınız. Sağolun, var olun. Bu salonda bugün hepinizin huzurunda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye, medarı iftiharımız, hemşehrimiz, Türkiye’nin son başbakanı Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

24 Haziran’da da Hep Beraber Tarih Yazacağız

Daha sonra konuşan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “16 yıldır bir olduk beraber olduk. Bu kutlu yolda hep beraber yürüdük. Allah’a hamdü senalar olsun. Hep birlikte Erzincan olduk. Hep birlikte Türkiye olduk. Acıları beraber paylaştık. Sevinçleri beraber yaşadık. İnşallah önümüzde ki 4-5 yıl içerisinde de bu kutlu dava son sürat devam edecektir. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sayın yol arkadaşlarımızla ve siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte her zaman tarih yazdık. İnşallah 24 Haziran’da da hep beraber tarih yazacağız” şeklinde konuştu.

İki Bayramımız Var

Birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle açıklamasında; “Erzincan hizmeti ibadet kabul deden, halka hizmet hakka hizmettir diyen kuruluşundan bugüne kadar her seçimde destan yazan AK Parti’nin fedakâr cefakâr çilekeş cephe komutanları saygıdeğer dava arkadaşlarım, bende sizleri selamların en yücesi olan Rabbim’in selamıyla selamlıyorum. Nefisle sabırların iftar sofralarında buluştuğu bir Ramazan’ı daha idrak ediyoruz. Ben öncelikle hepinizin Ramazanlarını tebrik ediyorum. Tuttuğunuz oruçları Rabbim kabul etsin. Çok bereketli bir aydayız. Allah izin verirse bu ay bize çok farklı bir bereket getirecek. 14 Haziran’da Ramazan Bayramı’nı gerçekleştireceğiz. İki bayramımız var. Biri 14 Haziran Ramazan Bayramı, bir diğeri de 24 Haziran’da Allah izin verirse iki milletvekilimizi de biz Erzincan’dan göndereceğiz. Türkiye de de Allah’ın izniyle 81 ilde bu davaya gönül vermiş bu davaya inanmış mağdurların mazlumların sesi nefesi olan bu davanın gönül erleri Allah’ın izniyle bir destan daha yazacaklardır” dedi.

Türkiye Düşmanlarına Geçit Vermeyeceğiz

Konuşmasına yemek duasıyla başlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Burhan Çakır ise; “Malumunuzdur, 24 Haziran inşallah Türkiye’ye yapılan saldırıları durdurma günüdür. Burada AK Parti’nin kuruluşundan beri görev yaptığımız kardeşlerimiz var. Hep birlikte el ele gönül vererek Peygamber efendimizin buyurduğu gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Hep birlikte geçmişte olduğu şehrimizde bir kez daha hep birlikte teşkilatlar olarak destan yazacağız ve diz çöktürülmeye çalışan Recep Tayyip Erdoğan’a, Binali Yıldırım’a ve onların yol arkadaşlarına inşallah Türkiye düşmanlarına geçit vermeyeceğiz.

Bunu da Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Erzincan olarak gerçekleştireceğiz. Kur’an-ı Kerimde öyle buyuruyor. İnanıyorsanız muhakkak üstünsünüzdür. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizler inanıyoruz. Bütün teşkilatlar olarak Erzincan olarak inanıyoruz. Zaten biz bunu başardık. Onun için gece gündüz çalışacağız. Her kapıya dokunacağız. Onun için Allah’ın izniyle yapılan saldırıları 24 Haziran’da hep birlikte sonuna erdireceğiz” ifadelerine verdi.

Erzincan Bir Ulaşım Kavşağı Olacak, Erzincan Doğunun En Gelişmiş Şehirleri Arasına Girecek

Son olarak konuşan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman ise; “İklimi sert insanı mert 24 ayar kardeşlerim hoş geldiniz. Gerçekten bugün havaalanında da söyledim. Çok heyecanlandığım mutlu olduğum bir gün. Bizi çok güzel karşıladınız. Daha sonra caddelerde biliyorsunuz siyasetin en önemli özelliği esnafımıza ziyarete gittik. Gittiğimiz her yerde de esnafımız bizi ümitlendirdi. İnşallah bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımızın istediği gibi 2-0’la Ankara’ya gitmek istiyoruz. Yüce Rabbimizin rahmetinin ve mağfiretinin bol olduğu başı rahmet ortası mağfiret sonu günahlardan arınma ayı olan bu Ramazan ayında bu güzel iftarda bizi yalnız bırakmadığınız için, il başkanlığının bu güzel iftarı tertip ettiği için hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Aranızda olmayı çok arzu ettikleri halde gelemeyenlere de çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten tüm Türkiye’de yeniden kısa zamanda seçimlere gittiğimiz ve de 24 Haziran seçimleriyle şaha kalkacak güçlü ve büyük Türkiye sevdalıları ile buluştuk. Bu kutlu yürüyüşte şahsıma Milletvekili adayı olma onuru verildi. Değerli kardeşlerim Erzincan bizim baba ocağımız, ana kucağımız. Erzincan çeşmelerinden su içtiğimiz köy yollarında çocukluğumuz geçtiği memleketimiz. Erzincan bizim aşımız ekmeğimiz bereketimiz.

Bugün Çok Şükür Erzincan’ın Vekil Adayları Olarak Memleketimizdeyiz

Türkiye zor zamanlardan geçtiği günlerde bizde okumak vatana ve millete faydalı olmak umuduyla gurbete gitmiştik. Fakat ne ben ne ailem bu topraklardan uzak kalmadık. Bugün çok şükür Erzincan’ın vekil adayları olarak memleketimizdeyiz. Bizlere bugünü gösteren sizlerle aynı davada mücadele etmeyi nasip eden Rabbime hamd ediyorum. Uzun yıllar boyunca beraber çalıştığımız liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca Üniversite yıllarından arkadaşım olan Sayın Binali Yıldırım’a saygılarımı sunuyorum. Allah başımızdan eksik etmesin.

AK Partiyle Birlikte Türkiye ile Beraber Erzincan’da Büyüyor ve Gelişiyor

AK Partiyle birlikte Türkiye ile beraber Erzincan’da büyüyor ve gelişiyor. Eğitim’den sağlığa, ulaşımdan turizme tarımdan sanayiye kadar her alanda yatırımlar gerçekleştiriliyor. Daha iki hafta önce sadece 12 gün önce Başbakanımız, Genel Başkan Yardımcımız Erzincan’a gelerek 683 Milyon TL’lik 76 proje’nin açılışını gerçekleştirdi. Yeni konutlar modern derslikler ticaret merkezleri ibadethaneler ilçede ki hastaneler aile sağlık merkezleri gençlik merkezleri spor tesisleri lojmanlar enerji santralleri içme suyu ve arıtma tesisleri öğrenci yurtları aile destek merkezleri ve diğer alt yapı üst yapı hizmetleri. Erzincan’a olan hizmetlerin bunlarla sınırlı kalmayacak. Erzincan bir cazibe merkezi olacak. Erzincan bir ulaşım kavşağı olacak. Erzincan doğunun en gelişmiş şehirleri arasına girecek.

Erzincan insanı can taşı can toprağı can havası suyu can Erzincan. Bugün taşıdığım bu sevdayla karşınızda milletvekili adayı olarak bulunuyorum. İnşallah sizlerin desteğiyle kardeşimiz Burhan Çakır’la birlikte Erzincan’da skoru yine 2-0 yapacağız. Durmak Yok Yola Devam. Vakit Türkiye Vakti, Vakit Erzincan Vakti” açıklamasında bulundu. Yapılan konuşmaların ardından salonda AK Parti Erzincan Milletvekili Adaylarına adete sevgi seli yaşandı.

 İftar programının ardından AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Teravih namazını Camii Kebir’de kılarak namaz sonrasında çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.  El ele gönül gönüle bir seçim çalışması sürdüreceklerini belirten AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, tek sevdalarının Erzincan ve Türkiye sevdası olduğunu söyleyerek vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirip istek ve önerileri not aldılar.  Daha sonra Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Akşamları etkinliğine katıldılar.