AK Parti Erzincan İl teşkilatı tarafından yürütülen seçim çalışmaları hızla devam ediyor. AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, “Vakit Erzincan Vakti, Vakit Türkiye Vakti” sloganıyla başladıkları çalışmalarda sıkılmadık el dokunmadık yürek bırakmamak için hummalı bir şekilde gece gündüz çalışıyorlar.

Her ziyaretlerinde vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Karaman ve Çakır’a seçim çalışmalarında Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Av. Ferhat Bulut, AK Parti Erzincan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş ve parti teşkilatı eşlik ediyor.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimlerine 14 gün kaldı. İlçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Erzincan teşkilatı Tercan, İliç ve Refahiye ilçelerini ziyaret ederek ilçelerde vatandaşlar ile iftar sofralarında buluştular.

Seçim çalışmaları hakkında konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci açıklamasında; “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Milletvekili Adaylarımızın açıklanmasından bugüne kadar çalışmalarımızı daha fazla arttırarak 24 Haziran’da yapılacak olan seçim ülkemizin kalkınma hamlesine çok büyük bir etki sağlayacak. AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden bu yana ülkemizin kalkınmada kat ettiği mesafe aşikârdır. Bu seçim dönemimizde AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır beyefendi ile bu yola çıktık. İkisi de bu memleketin evladı çok değerli insanlar. Onlarla gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. İftar programlarımızda vatandaşlarımızla yan yana gelerek onların taleplerini not alıyoruz. İnşallah Erzincan’dan 2 Milletvekilimizi meclisimize bizlerin sesi olmaya göndereceğiz” dedi.

İlk günden beri hummalı bir şekilde çalışmalara başlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayları Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, her gittikleri yerde kendilerine olan destekleri ve teveccühleri gördüğümüzde, 2-0 hedefine olan inancımız daha da artıyor diyerek yepyeni bir Türkiye ve daha güçlü bir Erzincan için yola emin adımlarla çıktıklarını belirttiler.

Dev projelerin mimarı AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Süleyman Karaman, “ Erzincan için çarpan bir yüreğimiz var. Türkiye sevdalısı bir hemşehriniz olarak bu yolda olmaktan sizlerle olmaktan çok mutluyum. Erzincan’ın derdi ile dertlenen bir kardeşiniz olarak memlekete daha faydalı ne kazandırabiliriz bunun arayışı içerisinde olduk ve olmaya devam ediyoruz. Sizlerin bizlere gösterdiği destek her zaman bizlere enerji veriyor” diyerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Erzincan’ın evladı AK Parti teşkilatında yetişen alçak gönüllülüğü ile ön plana çıkan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Burhan Çakır ise; “Sizlerden aldığımız bu enerji bu destek bizlere ışık oluyor. Gücümüz millet işimiz hizmet. Erzincan’a dev bir vizyonun sağlam temellerini atmaya başladık. Her kesimden vatandaşlarımıza yan yana gelerek şehrimize ne katabiliriz, hemşehrilerimizin bizden istekleri neler onları dinliyoruz. Erzincan’ı doğunun parlayan bir yıldızı yapmak için projelerimizi anlatıyoruz. Çıktığımız bu yolda milletin hizmetkârı olacağız” dedi.